Încântată de atmosfera creată de fani: „Prin venirea la Hunedoara, fotbalistic m-am mutat de la sat la oraș”

Marius ANGHEL 12 Jan. 2013, 15:48 Stiri
Încântată de atmosfera creată de fani:**

Principalul finanțator al FC Hunedoara, Alina State (foto), este încântată la culme de atmosfera creată de spectatorii hunedoreni toamna trecută în stadionul „Michael Klein”. „În ultimii cinci ani am fost pe zeci de stadioane din județ, dar și din nord-vestul țării, însă nici unde nu am găsit o ambianță precum cea de la Hunedoara. Suporterii hunedoreni sunt cei mai tari. Nu vreau să par rea și fără intenție să jignesc pe cineva spun că prin venirea la Hunedoara, fotbalistic m-am mutat de la sat la oraș”, a spus în platoul emisiunii Sport Plus de la Hunedoara TV, Alina State care între 2008 și 2012 a mai finanțat cluburile Dacia Orăștie și CFR Simeria.

Dorință de an nou

Pentru returul campionatului State își dorește ca la meciurile de pe teren propriu să vină cât mai mulți spectatori la stadion. „Îi aștept în număr cât mai mare la stadion să vadă meciurile lui FC Hunedoara. Băieții nu joacă doar pentru mine sau jurnaliști. Ei reprezintă orașul și județul Hunedoara și au nevoie de susținere și din tribune”, a mai spus președintele Consiliului Director al FC Hunedoara.

Tur perfect

FC Hunedoara a încheiat prima parte a campionatului pe locul 1 în C5 cu 32 de puncte (10 victorii și două remize). „Negru-albaștrii” antrenați de Marius Opric se vor reuni pentru prima dată în 2013 miercuri 16 ianuarie.

Campionatul se va relua pe 8 martie cu etapa a XIV-a când este programat și derby-ul județean Jiul Petroșani – FC Hunedoara (scor 1-2 în tur).

Articol scris de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 12 Jan. 2013, 15:48 Stiri
Pe aceeași temă