Încă un pas spre profesionism! Cadoul de Crăciun al Petrolului pentru suporteri. Ce se întâmplă sâmbătă la stadionul „Ilie Oană”

Marius ANGHEL 21 Dec. 2017, 22:21 Stiri
Încă un pas spre profesionism!** Cadoul de Crăciun al Petrolului pentru suporteri. Ce se întâmplă sâmbătă la stadionul

La finalul turului campionatului, Uniunea Suporterilor Petroliști (USP) își arăta, prin intermediul unei scrisori deschise adresată Adunării Generale a clubului Petrolul, îngrijorarea față de atitudinea lui Mădălin Mihailovici, reprezentantul Veolia, principalul finanțator al echipei, una asemănătoare lui Gigi Becali. Printre argumentele fanilor se număra și promisiunea neonorată a lui Mihailovici în privința neînființării magazinului de la stadion sau a celui online, dar și neaducerea specialistului în merchandising.

Mesajul suporterilor se pare că a ajuns la urechile reprezentantului Veolia. Clubul Petrolul a anunțat că de sâmbătă, 23 decembrie, va avea magazin oficial la stadionul „Ilie Oană”.

„Chiar înainte de sosirea lui Moș Crăciun, FC Petrolul Ploiești le oferă un cadou suporterilor. Astfel, de sâmbătă, 23 decembrie, magazinul oficial al clubului, amplasat la stadionul „Ilie Oană”, în spatele Peluzei I (str. Alexandru Vlahuță), își va deschide ușile pentru fanii „galben-albaștrilor”.

Magazinul va fi pregătit să-și primească primii clienți începând cu ora 11:00, iar iubitorii Petrolului vor avea posibilitatea să-și achiziționeze echipamentul de joc oficial al echipei, dar și multe alte obiecte promoționale purtând emblema clubului nostru.

Vă așteptăm, așadar, sâmbătă, de la ora 11:00, la stadionul „Ilie Oană”!”, e anunțul clubului ploieștean pe site-ul oficial.

La finalul turului Ligii 3, Petrolul se află pe primul loc în Seria a 3-a, cu 32 de puncte acumulate în 12 meciuri, având un avans de două puncte față de a doua clasată AFCM Alexandria. După încheierea primei părți a campionatului, echipa ploieșteană l-a numit pe Romulus Ciobanu antrenor principal, iar în această săptămână i-a achiziționat pe portarul Raul Avram (24 de ani, ex Știința Miroslava) și mijlocașul Daniel Cârjan (20 de ani, ex Viitorul Domnești).

Marius ANGHEL 21 Dec. 2017, 22:21 Stiri
Pe aceeași temă