(Încă) doi brazilieni la Municipal !

06 Aug. 2009, 16:34 Stiri
(Încă) doi brazilieni la Municipal !

Cantonamentul lui FC Municipal de sub tribuna I a stadionului Eugen Popescu s-a colorat zilele trecute cu doi fotbaliști din Țara Cafelei, sosiți în România la recomandarea fundașului Dias Nevez Reginaldo.

 

“Este vorba despre Tiago Favero și Fernandes. Unul este atacant, celălalt mijlocaș, dar poate juca și în ofensivă. Îi vom vedea în continuare la antrenamente și vom trage o concluzie”, ne-a declarat președintele de la FC Municipal, Cătălin Neculăescu.

 

Sub comanda gemenilor Becheanu se pregătesc și alți doi jucători noi, Zamfir și Bârsănel, primul de la Făgăraș iar al doilea de la Școala EuroAfrica a lui Jean Gavrilă. Pista unei eventuale colaborări cu Internațional Pitești a picat, asta deși în urmă cu două săptămâni același președinte al FCM-ului anunța sosirea a zece fotbaliști ai nou-promovatei lângă Turnul Chindiei.
 

 

Cu Titu pe lumină !
 

 

Derby-ul județean din turul III al Cupei României, Electrosid Titu – FCM Târgoviște, se va disputa sâmbătă de la ora 17.30, împreună cu restul meciurilor din această fază. Asta deși formația gazdă are stadion dotat cu instalație de nocturnă – singurul din Liga III, iar oficialii lui Electrosid au insistat pentru programarea la lumina reflectoarelor.


“Cei de la Municipal nu au fost de acord să evolueze în nocturnă”, vorbesc sursele noastre.
 

 

articol scris de Ionuț MARIN 

 

06 Aug. 2009, 16:34 Stiri
Pe aceeași temă