Hunedorenii resimt presiunea Olimpiei: „Suntem stresați”

Marius ANGHEL 23 Apr. 2013, 14:00 Stiri
Hunedorenii resimt presiunea Olimpiei:**

După eșecul cu CS Oșorhei (scor 1-0 n.r.), fundașul dreapta la FC Hunedoara, Emil Vîrtan (foto, la minge), a ieșit public și a explicat care este motivul evoluției sub așteptări în retur a liderului din C5.

„După înfrângerea de la Oradea eu și colegi mei am întors jocul și evoluția noastră pe teren pe toate fețele și am ajuns la concluzia că lipsa randamentului se datorează faptului că suntem stresați. Cu toții credem că principala noastră contracandidată la promovare, Olimpia Satu Mare nu se va mai încurca până la final. Iar atunci când joci sub presiune vrei să faci multe, dar nu îți iese mai nimic”, a spus în cadrul emisiuni CMBD, Vîrtan care a admis că el și colegii săi au făcut un joc mai puțin reușit. „Cu CS Oșorhei am făcut un joc încâlcit, prost”.

Vineri, în etapa a XX-a din Liga a III-a, Seria V-a, CS Oșorhei a învins cu 1- 0 pe FC Hunedoara. Unicul gol al meciului a fost marcat Lucian Todea în minutul 34. A fost a doua înfrângere pentru FC Hunedoara în retur (după 0-1 la Satu Mare), care se menține pe primul loc cu 44 de puncte, cu un punct mai mult (și un joc mai puțin disputat) decât principala contracandidată la promovare, Olimpia Satu Mare.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: fc-hunedoara.ro
 

Marius ANGHEL 23 Apr. 2013, 14:00 Stiri
Pe aceeași temă