Hunedoara anti FRF

21 Mar. 2012, 14:37 Stiri

În prima etapă din returul Ligii a III-a, Seria a V-a FC Hunedoara a fost susținută la Recaș de aproximativ 200 de suporteri membrii ai Peluzei Nord Hunedoara care printre încurajările adresate favoriților au scandat împotriva Federația Române de Fotbal (FRF) și a președintelui Mircea Sandu. Mai mult, ultrașii hunedoreni au întins pe gardul din fața sectorului ocupat în tribuna stadionului „Atletic” mai multe bannere cu mesaje anti FRF și Mircea Sandu: „Aruncă-l pe nașu din tren”. „M..e FRF” și „FRF = Mafia”, dar și de susținere a clubului lor de suflet FC Corvinul Hunedoara: „Salvați Corvinul!” și „Susținem spiritul corvinist”.

Astfel, suporterii hunedorenii au protestat încă odată față de faptul că FRF nu a pus în aplicare decizia definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție care a dat câștig de cauză Corvinului în procesul cu Rapid în „Cazul Lobonț”.

Fanii nu au fost deranjați de jandarmi sau stewarzi nici măcar de observatorul meciului.

Partida dintre ACS Recaș și FC Hunedoara care a contat pentru etapa a XVI-a s-a încheiat cu victoria oaspeților care s-au impus cu scorul de 1-0 stabilit încă din prima repriză de Lucian Todea (9).

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

21 Mar. 2012, 14:37 Stiri
Pe aceeași temă