Greva continuă la FC Balș: „Nu începem, aștept să sune telefonul și să fim chemați”

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 14:29 Stiri
Greva continuă la FC Balș:**

 Deși toată lumea spera că lucrurile vor intra în normal din această săptămână, situația de la FC Balș nu a fost remediată.

Jucătorii de la FC Balș sperau că oficialii echipei îi vor suna pentru a le da salariile restante, urmând astfel ca ei să-și reia antrenamentele. Numai că situația nu a fost remediată, iar jucătorii își vor continua forma de protest. Lotul divizionarei C din județ a avut programată inițial reunirea din acest an pe 20 ianuarie, însă jucătorii au refuzat să se antreneze pentru că au mai multe salarii și prime neluate.

Antrenorul formației de pe Olteț, Victor Naicu, așteaptă un semn din partea autorităților locale pentru ca echipa să-și reia programul. „Nu începem, aștept să sune telefonul și să fim chemați. Ne-au spus că ne vor suna atunci când fac rost de bani. Jucătorii au căzut de acord să le dea mărcar un salariu atunci când își vor începe antrenamentele. Eu sper ca cel mai târziu pe 5 februarie, când este stabilită plecarea în cantonament la Horezu, jucătorii să-și primească salariile. Domnul primar a spus că până miercuri o să le facă jucătorilor rost de un salariu, ca să putem să începem antrenamentele”, a spus Victor Naicu.

Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că timpul trece în defavoarea echipei sale. „Este foarte târziu, dar aceasta este situația. Ce putem să facem!?”, a adăugat Naicu.

Deși a plecat de la statutul de nou promovată, FC Balș a avut un tur foarte bun, reușind să se claseze pe locul al doilea în ierarhia seriei a III-a. Dacă autoritățile locale din Balș nu vor lua o măsură radicală, așa cum s-a mai întâmplat și în urmă cu câțiva ani când formația locală a fost desființată, returul se anunță unul interesant pentru bălșeni, dar dificil.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 14:29 Stiri
Pe aceeași temă