Gloria, trei puncte de Metal(oglobus)!

Mihai Andries 22 Apr. 2013, 20:20 Stiri

Dacă la un moment șansele Gloriei Buzău privind promovarea în liga secundă păreau total compromise, iată că vineri situația s-a schimbat. Echipa lui Roșu a reintrat în cărți, după ce s-a impus la limită cu 1-0 acasă în derbyul cu Metaloglobus București iar liderul seriei, Viitorul Axintele a pierdut surprinzător, scor 1-2, meciul cu Rapid Fetești disputat în fața propriilor spectatori!

Pentru a continua să spere într-un miracol, buzoienii erau obligați să oprească în Crîng toate cele trei puse la bătaie așa că au luat cu asalt careul oaspeților, iar la prima acțiune ofensivă Lungoci a pătruns în careu unde a fost oprit prin fault de fundașul Cană.

Aflat pe fază, arbitrul a dictat fără ezitare, penalty. Acesta a fost executat și transformat cu precizie de M.Gheorghe (4) care și-a adus echipa în avantaj. Un început promițător pentru „glorioși” iar cei prezenți în tribune se gândeau că vor mai vedea și alte goluri în poarta bucureștenilor.

Aceștia din urmă nu s-au speriat însă și au replicat peste câteva minute când pe contraatac, Cană i-a pasat lui Petcu (12) al cărui șut puternic de la 14 metri a fost respins de portar, în corner. Ceva mai târziu, gazdele au fost foarte aproape de golul doi după ce Luiceanu (28) a tras de la marginea careului iar mingea a căzut pe plasa porții. Finalul primului mitan a găsit Gloria în avantaj. Unul care s-a dovedit însă suficient pentru a obține victoria deoarece în partea secundă nu s-a întâmplat nimic spectaculos.

GLORIA BUZĂ‚U – METALOGLOBUS 1-0 (1-0) M. Gheorghe

Gloria Buzău: Sîrbu – Cucu, Bîrsănel, Vișan, Agache, Rențea, Jercălău (min.58 Burlacu), Bobe, Luiceanu, M. Gheorghe (min.75 Roman), Lungoci (min.73 Chelaru)
Antrenor: Marian Roșu

Metaloglobus: Hăisan – Cană, Voicu, Stegaru (min.78 Orășanu), Petcu (min.65 Nițu), Neagu, Tudoroiu, Simion (min.58 Anghelini), Ghenovici, Stângă (min.88 Kassai), Botea
Antrenor: Leo Strizu

 

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 22 Apr. 2013, 20:20 Stiri
Pe aceeași temă