Ganea a semnat cu Sănătatea! „Va juca cu o ambiție suplimentară împotriva Stelei”

20 Sep. 2011, 12:10 Stiri
Ganea a semnat cu Sănătatea!**

UPDATE: Fotbalistul Ionel Ganea a semnat un contract pentru cel puțin un meci cu Sănătatea Cluj, formație din Liga a III-a, urmând să evolueze contra Stelei București în 16-imile Cupei României, a anunțat finanțatorul Aurelian Ghișa într-o conferință de presă.

În vârstă de 38 de ani, Ganea a jucat ultima dată pentru FC Timișoara, în sezonul 2007-2008. Finanțatorul echipei din Cluj a anunțat că surprizele pot continua cu legitimarea lui Cosmin Contra, care ar urma să dea un răspuns final în cursul zilei de marți.

„Ionel Ganea a semnat cu noi și va evolua cu Steaua. Experiența sa ne va ajuta foarte mult, el poate duce echipa după el. Este un mare dinamovist și știu că va juca cu o ambiție suplimentară împotriva Stelei. Ne-a spus că este posibil să ne mai ajute și în campionat dacă vom avea nevoie. Cât despre partida de joi, vom merge să ne jucăm șansa noastră și sperăm să ne calificăm. Aș vrea să jucăm în turul următor în fața clujenilor, Cluj Arena ne așteaptă dacă ne calificăm, acolo îmi doresc să jucăm în turul următor. Cosmin Contra ne va da un răspuns astăzi și sper că va fi pozitiv”, a spus Aurelian Ghișa.

Acesta a încercat să-l convingă ș pe Romeo Bunică, fostul jucător al Gloriei Buzău, să semneze cu Sănătatea, însă n-a reușit să primească un răspuns concret. „În afară de Ganea, am mai discutat și cu Bunică, dar nu știu dacă va juca pentru noi. El antrenează la Voluntari, iar primarul de acolo este prieten cu Gigi Becali și nu cred că îl va lăsa din nou să îl încurce”, a spus Ghișa.

Sănătatea Cluj va întâlni joi, la Buzău, formația Steaua București, într-un meci contând pentru 16-imile Cupei României.

Sursa: Mediafax


Ionel Ganea a fost legitimat de Sănătatea Cluj în vederea meciului de Cupă, cu Steaua. Oficialii ardelenilor au încercat și aducerea lui Cosmin Contra, dar fostul internațional a refuzat.

Ultima echipă pentru care „Ganezul” a evoluat a fost FC Ștefănești (foto). Fostul atacant al naționalei a avut un rol determinant la echipa ilfoveană, acolo unde a jucat în returul campionatului trecut, cât și în meciurile de baraj ce au dus în cele din urmă la promovarea în Liga a III-a.

Pentru partidă a fost delegat la centru Florin Ghimbășan, iar prețul biletelor este cuprins între 5 și 30 de RON.

Meciul se va disputa la Buzău, al patrulea stadion pe care Steaua va evolua „acasă” în acest sezon.

20 Sep. 2011, 12:10 Stiri
Pe aceeași temă