Gânduri mari la Corona

04 Dec. 2011, 14:39 Stiri

În cadrul conferinței de presă organizate vineri de Corona Brașov la final de tur de Liga a III-a, principalul Daniel Bona a început dialogul cu mass-media prin a vorbi despre schimbările de lot din această vară când și-au făcut apariția jucători cu experiență precum Elek, Chirciu, Zelencz, Sătmar și veteranul Kajcsa, cărora li s-au adăugat mulți tineri talentați. Faptul că echipa a dus lipsă de omogenitate la început după ce unii jucători au venit la Corona după startul campionatului, gen Vlad Munteanu sau Elek, s-a simțit în prestația din primele etape.

Cantonament în Turcia

„Anul trecut am pierdut 16 puncte acasă și am adus 20 de puncte din deplasare. Dacă nu pierdeam măcar jumătate din cele de acasă, alta era situația echipei în sezonul trecut. În schimb, în anul acesta, pe teren propriu am primit un singur gol și am înscris 19. Am prins încredere după primele jocuri și am reușit să terminăm turul pe locul 1” s-a confesat Bona. Programul de pregătire al Coronei se va relua pe 11 ianuarie, continuând cu vizita medicală de pe 19-20 ianuarie. În perioada 31 ianuarie – 11 februarie se preconizează un cantonament de pregătire, cel mai probabil în Antalya.

Florin Stângă, dorit la Corona

La nivel de lot, se intenționează aducerea a 3-4 jucători, câte un mijlocaș pentru fiecare bandă și poate un atacant fiind prioritățile brașovenilor. Sunt vizați o serie de jucători de la FC Brașov, ieșiți din vederile primei echipe. În plus, veteranul Florin Stângă este una din țintele principale ale Coronei. Totodată, în cazul promovării se urmărește aducerea din vară a mai multor jucători experimentați originari din Brașov, cum ar fi de exemplu Forika.

Banchet la Nash

După conferința de presă, oficialii și stafful tehnic au ieșit pe teren, acolo unde a avut loc un ultim antrenament al echipei, care a inclus și un meci școală. Vineri seara a avut loc și banchetul de final de an al Coronei, petrecerea ținând până în primele ore ale zilei de sâmbătă. Alături de soții și prietene, toți cei prezenți s-au distrat din plin, după miezul nopții făcându-și apariția și un taraf de lăutari care a încins atmosfera. De la petrecere nu au lipsit și vicepreședintele Gabriel Baston, dar și invitații speciali Marius Boeriu – un apropiat al echipei, Victor Frunză – patronul sponsorului Losan, fostul prefect al Brașovului Aurelian Danu și Marius Pavel – patronul restaurantului A-ha.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

04 Dec. 2011, 14:39 Stiri
Pe aceeași temă