„Galben-albaștrii” au ieșit în oraș să invite suporterii la meciul promovării!

Marius ANGHEL 24 May. 2013, 15:44 Stiri

După ce au intrat în ultimul cantonament din acest sezon, jucătorii și antrenorii clubului FC Olimpia Satu Mare au ieșit în această după amiază în oraș unde au împărțit mai mulți fluturași, care au ca scop promovarea meciului care va avea loc sâmbătă pe teren propriu.

„Galben-albaștrii” își doresc ca mâine suporterii să fie prezenți la stadion într-un număr cât mai mare și tocmai de aceea au ales să-i invite personal.

Atât jucătorii, cât și tehnicienii își doresc obținerea victoriei. „Ne dorim ca și mâine să obținem cele trei puncte puse în joc, mai ales că este ultimul meci pe care îl jucăm pe teren propriu. Sper ca jucătorii să se descurce la fel de bine ca și până acum și să obțină o ultimă victorie pe teren propriu din acest sezon”, a declarat tehnicianul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare va juca mâine, de la ora 18.00, pe teren propriu în compania formației Național Sebiș. Olimpia Satu Mare este liderul clasamentului Ligii a III-a, Seria V cu 52 de puncte, iar oaspeții ocupă abia poziția a 7 -a cu 31 de puncte.

Prețul unui bilet este 5 lei.

Articol scris de Elena Govor
 

Marius ANGHEL 24 May. 2013, 15:44 Stiri
Pe aceeași temă