Fotbaliștii de la ACS Callatis 2012 continuă să boicoteze antrenamentele

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 17:00 Stiri
Fotbaliștii de la ACS Callatis 2012** continuă să boicoteze antrenamentele

Situația la echipa de fotbal ACS Callatis 2012 Mangalia, nou promovată în Liga a III-a, continuă să fie incertă. Invocând restanțele financiare ale clubului față de ei, jucătorii nu s-au mai antrenat în ultimul timp, însă, vinerea trecută, au acceptat să facă deplasarea (cu mașinile personale) la partida din deplasarea cu Rapid Fetești, pe care, culmea (dată fiind situația dificilă de la club), au și câștigat-o (cu 3-2).

Fotbaliștii au venit la meci doar după ce li s-a spus că, duminică, 3 noiembrie, situația se va rezolva. Și în cazul antrenorului Bănică Oprea a fost la fel. Fostul secund al FC Farul plecase de la echipă, dar a fost întors (și a stat pe banca tehnică la Fetești) pe baza aceleiași asigurări că lucrurile vor intra în normal la club. Nu s-a întâmplat însă așa, iar jucătorii au decis să continue protestul prin neprezentarea la antrenamente.

Doar luni, 4 noiembrie, Bănică Oprea a condus o mișcare ușoară, la care au participat însă numai jucătorii din Mangalia. Între timp, Primăria municipiului Mangalia a transmis un comunicat, în care se menționează: „Iubitorii de fotbal din Mangalia și toți cei implicați în cluburile de fotbal din oraș, de la toate categoriile de vârstă, sunt așteptați la o dezbatere publică pe tema viitorului echipei de fotbal din localitate. Evenimentul va avea loc, luni, 11 noiembrie, ora 17.30, la Casa de Cultură din Mangalia. Toți cei care doresc să participe la întrunire sunt rugați să vină cu idei și propuneri de dezvoltare a fenomenului fotbalistic în plan local, precum și modalități de susținere a echipei ACS Callatis 2012″.

Întâlnirea este programată așadar pe 11 noiembrie, dar pe 8 noiembrie echipa are meci în campionat (în deplasare, cu CS Afumați), iar o a doua eventuală neprezentare este echivalentă cu excluderea din competiție.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 17:00 Stiri
Pe aceeași temă