Fortuna, noua Astra?

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 16:41 Stiri
Fortuna,** noua Astra?

Aparitia gruparii Fortuna Brazi pe arena „Astra”, a lui Ioan Niculae, atmosfera de la meciul dintre echipa lui Radu Calin si Unirea Campina, de vineri, au amintit, intr-un fel, de meciurile sustinute de gruparea mutata acum la Giurgiu, pe acest stadion, din „9 Mai”.

Cu o galerie „imprumutata”, sau mai bine zis „reconvertita”, de la Astra, Fortuna se simte bine la lumina reflectoarelor, iar „zvonurile” dau ca realizabila chiar mutarea, pe un termen mai lung, a echipei din Liga a III-a pe acest stadion.

Deja, sunt voci care dau ca posibila o intentie de a cumpara stadionul Astra, sau de a-l inchiria pe termen mai lung, al celor de la Fortuna, mai ales dupa plecarea definitiva la Giurgiu a echipei de prim-esalon si dupa mutarea efectiva a birourilor la Dunare, „drumul” fiind liber pentru Radu Calin sa mai adauge un stadion la „patrimoniu”.

Pana atunci, sa notam ca Radu Calin a „nimerit” la partida de vineri, exact pozitia din loja pe care o avea si Ioan Niculae la meciuri (!), ca emotiile sale au fost la cote maxime si ca, „elementele comune” dintre cele doua cluburi, Astra si Fortuna sunt, parca, ciudat de multe!

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 16:41 Stiri
Pe aceeași temă