Florentin Petre, numit „principal” la Dinamo II. Ce spune Dinu Gheorghe și care e reacția lui Florin Bratu

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Jun. 2015, 18:14 Actualizat: 17 Jun. 2015, 18:15 Stiri

FC Dinamo București și antrenorul principal al echipei secunde a clubului din „Ștefan cel Mare”, Florin Bratu, au convenit pe cale amiabilă încheierea raporturilor contractuale, a anunțat directorul general Dinu Gheorghe pentru fcdinamo.ro. Noul antrenor principal al echipei Dinamo II București este fostul mare jucător al clubului din Ștefan cel Mare, Florentin Petre.

„Îi mulțumim lui Florin Bratu pentru activitatea pe banca tehnică la Dinamo II. Apreciem prezentarea obiectivă a situației echipei și atitudinea onestă față de club de care a dat dovadă Florin Bratu. Îi urăm succes lui Florentin Petre!”, a declarat Dinu Gheorghe pentru site-ul oficial al clubului.

Ca jucător, Florentin Petre a evoluat 11 sezoane în Ștefan cel Mare și a câștigat nouă trofee în tricoul alb-roșu: trei titluri de campion al României (2000, 2002 și 2004), de cinci ori Cupa României (2000, 2001, 2003, 2004, 2005) și Supercupa României (2005).

Petre: „Sunt pregătit din toate punctele de vedere pentru acest pas”

Florentin Petre și-a început cariera de tehnician în urmă cu patru sezoane, fiind antrenor secund la FC Dinamo București, FC Dinamo II București și FC Brașov.

„Este o altă etapă în cariera mea, o nouă provocare și, în același timp, o mare responsabilitate pentru mine. Sunt pregătit din toate punctele de vedere pentru acest pas. Vom continua la echipa secundă promovarea juniorilor din cadrul clubului. Știu foarte bine ce a reușit Florin Bratu la Dinamo II și îmi doresc să realizăm lucruri importante la conducerea tehnică a echipei secunde. Avem un grup de jucători tineri, talentați, cu reale perspective de a face pasul la prima echipă. Vreau din toată inima ca fiecare jucător pe care-l antrenez să fie pregătit fizic, psihic și tactic pentru performanță, să știe ce înseamnă Dinamo”, a declarat, pentru fcdinamo.ro, Florentin Petre.

Bratu: „Am promovat la Dinamo II peste 60 de juniori din cadrul clubului”

„Le mulțumesc tuturor dinamoviștilor pentru atașamentul față de echipă. Am promovat la Dinamo II peste 60 de juniori din cadrul clubului și sunt mulțumit că unii dintre ei au făcut pasul la prima echipă. Mă bucur că echipa pe care am antrenat-o a jucat finala Campionatului Național de juniori republicani. Am acumulat experiență, acum urmează o altă etapă în cariera mea și sper ca, în viitorul apropiat, să fiu pregătit să antrenez prima echipă. Este visul meu din prima zi în care m-am hotărât să mă dedic antrenoratului. În Ștefan cel Mare am început să mă formez ca antrenor și voi rămâne un susținător al clubului Dinamo!”, a spus Florin Bratu.

Dinamo II a încheiat recentul campionat al Ligii 3 pe locul 6 în Seria a II-a, cu 44 de puncte. Din această serie a promovat în Liga 2 Dunărea Călărași, cu 62 de puncte.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Jun. 2015, 18:14 Actualizat: 17 Jun. 2015, 18:15 Stiri
Pe aceeași temă