Finanțatorul Ighiului pune benzină pe foc înaintea pronunțării verdictului în „cazul Keita”: „Sebișul a premeditat totul, profitând de un viciu de procedură”

Marius ANGHEL 16 May. 2017, 13:58 Stiri
Finanțatorul Ighiului pune benzină pe foc înaintea pronunțării verdictului în

Comisia de Disciplină din cadrul FRF ar trebui să dea mâine, 17 mai, o decizie în „cazul Keita”, litigiul ce ține în „șah” de luni bune lupta la promovare în Seria a 4-a a Ligii a 3-a. Armando Popescu, finanțatorul Performanței Ighiu, susține că în cazul unui verdict nefavorabil va ataca hotărârea, acuzând gruparea arădeană de „premeditare”!

Acesta a acuzat în termeni duri gruparea de pe malul Crișului Alb, motivându-și declarațiile prin faptul că arădenii nu au procedat corect în înaintarea contestației ce a făcut valuri de luni bune. Național Sebiș intenționează să obțină trei puncte la „masa verde”, în detrimentul Performanței Ighiu, caz în care ar căpăta șanse sporite în lupta pentru promovare.

„Sper să ni se dea dreptate în primul rând pe aspect procedural, pentru că nu au procedat regulamentar. Și dacă trecem de aceste aspecte și se judecă fondul chestiunii, noi trebuie să fim considerați de bună credință, în contradicție cu ei, și să rămână rezultatul de pe teren. Nu accept ideea ca o echipă care, cu siguranță a știut de un viciu de procedură referitor la legitimare, să te pândească la colț și să înainteze o contestație după ce pierde meciul pe teren. Eu caut dreptatea! Performanța Ighiu nu are niciun interes în câștigarea acestui caz. Ei au un interes, pe care l-au premeditat. Ca și o părere personală, nu Național Sebiș merită să promoveze!” a spus, pentru Ziarul Unirea, Armando Popescu.

Pronunțarea s-a amânat săptămâna trecută, întrucât la ședința Comsiei de Disciplină nu au fost reprezentanți ai Performanței Ighiu, aceștia urmând să se prezinte mâine la FRF. Surse din cadrul clubului sebișean susțin că Național Sebiș va câștiga la „masa verde” meciul din tur, de la Ighiu.

Vineri, cele două formații se vor întâlni la Sebiș, într-un meci din penultima etapă, unul care se anunță extrem de încins. „Indiferent de hotărârea Comisiei, noi mergem la Sebiș să câștigăm! La fel ca și în orice joc, indiferent de adversar! Dacă nu ni se va da dreptate miercuri, 100 la sută vom contesta decizia”, a adăugat Popescu pentru aceeași sursă.

Cum arată vârful clasamentului Seriei a 4-a în acest moment, înainte cu două etape de finalul sezonului:

1.     Ripensia Timișoara     24     14     7     3     57-26     49 pct.
2.     CSM Școlar Reșița     24     15     3     6     44-18     48
3.     Național Sebiș     24     15     2     7     43-26     47
4.     CNS Cetate Deva     24     15     1     8     41-35     46
5.     CSM Lugoj     24     13     6     5     38-26     45

*cu trei puncte câștigate la „masa verde”, Național Sebiș ar urca pe primul loc, cu un punct avans față de Ripensia.

Programul ultimelor trei etape din Seriei a 4-a:

Etapa 25
19 mai, ora 18:00

Național Sebiș – Performanța Ighiu
Pandurii Târgu Jiu II – CSM Lugoj
ACS Poli Timișoara II – Ripensia Timișoara
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – UTA Bătrâna Doamnă II
Unirea 1924 Alba Iulia – CNS Cetate Deva
Millenium Giarmata – Gloria Lunca Teuz Cermei

19 mai, ora 18:00
Industria Galda – CSM Școlar Reșița

Etapa 26
27 mai, ora 18:00

Performanța Ighiu – Millenium Giarmata
CSM Lugoj – Național Sebiș
Ripensia Timișoara – Pandurii Târgu Jiu II
CSM Școlar Reșița – ACS Poli Timișoara II
UTA Bătrâna Doamnă II – Industria Galda
CNS Cetate Deva – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic
Gloria Lunca Teuz Cermei – Unirea 1924 Alba Iulia

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 16 May. 2017, 13:58 Stiri
Pe aceeași temă