FCM Dorohoi vrea să promoveze bazându-se pe suceveni

Marius ANGHEL 21 Dec. 2013, 16:31 Stiri
FCM Dorohoi vrea să promoveze** bazându-se pe suceveni

Din cauza vremurilor tulburi pe care le-a traversat fotbalul sucevean în ultimii ani, mulți suceveni practicanți ai acestui sport au fost nevoiți să-și încerce norocul pe alte meleaguri. O legiune importantă, alcătuită din portarii Andrei Rohețki și Vasile Prisacă și din jucătorii de câmp Ovidiu Halip, Tudor Homneac și Alexandru Vrabie s-a refugiat în județul vecin, aproape de casă, la Dorohoi.

Sub comanda lui Vespazian Colban, un antrenor care a apucat ca jucător să evolueze și el vreme de vreo doi ani pe Areni, îmbrăcând tricoul defunctei Cetatea, sucevenii au făcut treabă bună, făcând din FCM Dorohoi principala favorită la promovarea în eșalonul secund din Seria I a Ligii a III-a.

„A fost un an bun pentru noi, în condițiile în care am reușit să încheiem sezonul de toamnă pe primul loc. Parcursul din Cupa României a fost de a asemenea unul reușit, după ce am eliminat pe Rapid Suceava și CSMS Iași, am adus la Dorohoi o echipă de Liga I, pe Viitorul lui Gheorghe Hagi. Avem o echipă bună, un patron care este aproape de noi, așa că sperăm să promovăm”, a declarat Tudor Homneac, al doilea golgeter al grupării botoșănene în turul campionatului.

În afară de cei menționați mai sus, la FCM Dorohoi mai evoluează alți doi fotbaliști care au trăit în trecut experiența de a juca pentru Suceava, este vorba de fundașul Adrian Cososchi (Cetatea) și Alexandru Ghiviziu (Rapid).

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 21 Dec. 2013, 16:31 Stiri
Pe aceeași temă