FC Zalău obține a treia victorie consecutivă

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 11:00 Stiri
FC Zalău** obține a treia victorie consecutivă

La precedentele întâlniri de pe teren propriu, „alb-albaștrii” și-au învățat spectatorii cu victorii la scor și cu spectacol. Ei bine de data aceasta, aceste aspecte au fost lăsate la o parte și FC Zalău s-a concentrat doar asupra celor trei puncte extrem de importante.

În fața unui public restrâns, care totuși a îndurat frigul de afară, FC Zalău a început mai bine, dar fără să pună în real pericol poarta oaspeților. Totuși șutul din prima a lui Cosmin Sabou din minutul 10 a trecut alături, dar tabela a rămas înghețată. Defapt tabela a rămas îghețată pe tot parcursul meciului (deoarece nu a funcționat), cu toată că FC Zalău a deschis scorul la începutul reprizei secunde. Până la gol , „alb-albaștrii” au mai avut câteva ocazii de „Doamne ajută”, dar Mădălin Trip și Marius Dumiter nu au fost extrem de preciși.

A fost nevoie de sclipirea lui Cosmin Sabou, care a executat magistral o lovitură liberă obținută de Bode și trebui să recunoaștem, ușor acordată de central. Elevii pregătiți de pe margine de Oros și din tribune de Pașca, au conservat acest rezultat iar ocaziile au fost rarisime la poarta echipei din Alba Iulia. Însă nici poarta apărată de Claudiu Chiș nu a fost pusă mai deloc în pericol și astfel s-a scris istoria unui meci câștigat de FC Zalău.

Până la urmă sunt importante cele trei puncte, care dau moral bun echipei noastre în privința următoarelor două meciuri, extrem de dificile, în deplasare la CS Oșorhei și acasă cu FC Hunedoara.

Vezi declarațiile de la finalul de meciului pe Sportul Sălăjean

FC Zalău – Europa Alba Iulia 1 – 0 (0 – 0)
Cosmin Sabou (54)

1. Claudiu Chiș, 8. Vlad Lung, 20. Gheorghe Codruț Bulz, 5. Cosmin Cozma, 4. Vlad Negrean, 9. Mihai Bode, 10. Cosmin Sabou (cpt.), 15. Viorel Ionașcu, 18. Maior Istvan, 11. Marius Dumiter și 19. Mădălin Trip. Rezerve: 12. Alexandru Gudea, 21. Claudiu Cornaci, 13. Vasile Jula, 17. Andrei Teglaș, 7. Gabriel Țiriac, 16. Mihai Cherecheș și 3. David Balint. Antrenor principal: Marius Pașca, Antrenor secund: Cristian Oros

12. Andrei Burdun, 17. Daniel Lupșan, 6. Alexandru Groza, 5. Marian Arsene, 7. Ionuț Bratina, 8. Marius Cristea (cpt.), 24. Radu Danciu, 10. Seydina Issa Maye Thiaw, 11. Paul Muntean, 20. Alexandru Circov și 18. Pamfil Hârcioagă.Rezerve: 1. Răzvan Cotoară, 21 Marius Felindean, 4. Bogdan Oniche, 9. Claudiu Haiduc și 3 Gligor Șamoică. Antrenor: Nicolae Mănăilă

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 11:00 Stiri
Pe aceeași temă