FC Zalău, fără replică în fața liderului Corona

05 Apr. 2012, 18:39 Stiri
FC Zalău, fără replică** în fața liderului Corona

„Alb – albaștrii” au pierdut al patrulea meci consecutiv din returul de campionat și criza se prelungește la gruparea condusă de Ioan Morar. Cu moralul la pământ așa s-au deplasat cei de la FC Zalău pe terenul liderului Corona Brașov. Practic, mare lucru de la acest meci nu spera nimeni, însă întotdeauna un meci cu un adversar de top pot face uitate ultimele rezultate negative.

Nici bine nu a început meciul de sub Tâmpa, deoarece gazdele aveau să deschidă scorul. La o centrare de pe partea stângă a lui Marius Ene, Bogdan Marinescu trimite imparabil cu capul la colțul lung și încă din debutul meciului, liderul avea avans pe tabelă. Superioirtatea adversarului s-a văzut în terenul de joc, astfel că, FC Zalău nu a reușit să pună în pericol poarta adversă. La jumătatea reprizei, Corona avea să-și mărească avantajul. Marius Ene ia o acțiune personală, trimite până la Chirciu, care șutează slab, iar balonul ajunge din nou la Ene, care nu iartă cu un șut puternic la colțul lung. Forțat de imprejurimi, tehnicianul Marius Pașca a efectuat două schimbări și i-a aruncat în luptă pe Vlad Lung și Cristian Păcurar. Vlad Lung a bifat una dintre puținele ocazii de gol ale zălăuanilor, dacă putem să o numim ocazie. Șutul acestuia se duce pe lângă poarta apărată de Marc, portarul brașovean neavând nicio emoție. Mihai Stere, jucător cu state vechi în Liga I, îl pune și el la grea încercare pe Claudiu Chiș, dar tabela rămâne nemodificată până la pauză. FC Zalău avea să înceapă actul secund la fel de prost cum a început și prima repriză.

VEZI CUM COMENTEAZĂ‚ MARIUS PAȘCA MECIUL DE LA BRAȘOV

La doar un minut de la reluare, gazdele aveau să ducă scorul la 3 – 0. Adrian Câmpean scăpat singur din marcaj îl lobează pe golkeperul zălăuan cu un lob de la aproximativ 18 metri și FC Zalău era la pământ. Încet, jocul s-a mai echilibrat, iar zălăuanii și-au trecut câteva ocazi de gol. Cosmin Sabou și Andrei Bălan în urma unor lovituri libere din preajma careului nu reușesc să-l învingă pe portarul brașovean și tabela rămâne neschimbată. Zălăuanii controlează mai bine finalul de meci, asta și datorită faptului că, echipa gazdă a redus motoarele, fiind la adăpostul celor trei goluri. Prin minutul 60, zălăuanii au cerut o lovitură evidentă de la 11 metri, după un fault în postură de ultim apărător al unui jucător brașovean, însă centralul partidei a trecut cu vederea peste această abatere. Căpitanul lui FC Zalău, Cosmin Sabou are șansa golului de onoare, însă în urma unei lovituri libere executată în prelungiri, fundașii echipe gazdă îndepărtează pericolul și totul se termină. „Alb – albaștrii” rămân fără puncte în returul de campionat și criza se prelungește la gruparea condusă de Ioan Morar. Mai mult după această înfrângere, FC Zalău mai coboară un loc în clasament, fiind clasată după etapa de ieri pe un rușinos loc 10!

VEZI CUM EVOLUȚIA MINUT CU MINUT A MECIULUI

05 Apr. 2012, 18:39 Stiri
Pe aceeași temă