FC Râșnov atacă promovarea la Cristuru Secuiesc. Surpriza pregătită de brașoveni harghitenilor

Marius ANGHEL 17 Jun. 2016, 10:47 Stiri
FC Râșnov atacă promovarea la Cristuru Secuiesc.** Surpriza pregătită de brașoveni harghitenilor

Campioana județului Brașov, FC Râșnov, va juca barajul de promovare în Liga a 3-a cu Unirea Cristuru Secuiesc (Harghita). Jocurile se vor disputa în sistem tur-retur, învingătoarea urmând a promova în eșalonul al treilea.

Meciul tur de baraj este programat sâmbătă, de la ora 18:00, la Cristuru Secuiesc, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu la Râșnov, de la ora 17:30.

Antrenorul celor de la FC Râșnov, Ioan Sima, este extrem de optimist înaintea startului barajului. „Ne dorim cu adevărat promovarea, astfel că vom aborda cu toată atenția această dublă de baraj. Nu i-am văzut pe harghiteni în acest sezon, dar știm că au un nucleu bun de jucători. Noi avem câțiva jucători cu experiență, cum ar fi Dănălache, Emilian Popa, Nicodim sau Țicalo, dar și câțiva jucători localnici valoroși ca Mariean și Bogyor. Suntem pregătiți și așteptăm cu multă încredere meciul tur al barajului”, a spus Ioan Sima.

O surpriză a râșnovenilor pentru acest baraj ar putea fi revenirea lui Ciprian Pricop, talentatul mijlocaș brașovean. Pricop a fost jucător de bază în prima parte a campionatului, dar în iarnă a plecat în Anglia. Revenit în țară acum două săptămâni, Pricop a revenit la antrenamente, a efectuat și vizita medicală și a fost declarat apt pentru meciurile de baraj. „Pricop a revenit la echipă, dar nu știu dacă va fi apt pentru meciul tur”, a spus Sima.

În situația în care după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menține (la puncte și golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câștigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă și în aceste condiții, egalitatea persistă, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele, dar cu o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute de joc. În cazul în care egalitatea se menține și după reprizele de prelungire, echipa câștigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 17 Jun. 2016, 10:47 Stiri
Pe aceeași temă