FC Hunedoara este lider detașat în C5!

Marius ANGHEL 09 Oct. 2012, 12:12 Stiri

FC Hunedoara a învins cu scorul de 3 – 1 pe Europa Alba Iulia într-un joc care a contat pentru epata a VI-a din C5 și are punctaj maxim, 15 puncte! cu 5 puncte mai mult decât ocupanta locului secund, FC Oșorhei.

FC Hunedoara bate tot în campionat! Are cinci victorii în șase etape cu tot cu cea obținută la „masa-verde” cu FCM Turda. În etapa a II-a „negru-albaștrii” au stat.
Vineri, trupa lui Marius Opric a făcut instrucție cu „codașa” Europa Alba Iulia căreia i-a dat trei goluri chiar pe terenul sătesc din Drâmbar.

Golurile hunedorenilor au fost marcate de Robert Cristian care, pe fază a deschis scorul în minutul 18 după ce a trimis în poartă din doi metri mingea respinsă în față de portarul gazdelor Răducanu care nu a reușit să rețină șutul lui Pepenar din lovitură liberă. Dan Suciu a stabilit scorul primei reprize în minutul 24 – șut din careu din pasa aceluiași Pepenar. După pauză Ambruș a urcat și el în careul advers și a majorat avantajul liderului cu „specialitatea casei” – lovitura de cap – dintr-un corner executat de Roiu (59). Gazdele au marcat golul de onoare prin Apetrei (81). La meci a asistat și o galerie formată din 25 de ultrașii hunedoreni care s-au manifestat zgomotos și și-au încurajat favoriții pe întreaga durată a meciului.

Runda viitoare, sâmbătă 13 octombrie, de la ora 15:00, FC Hunedoara va evolua pe teren propriu cu FC Oșorhei Bihor într-un derby de conjunctură al etapei a VII-a.

Europa Alba Iulia 1 (0)
Răducanu – Groza, Hîrciagă (65 Haiduc), Circo (46 Samoilă), Arsene, Apetrei, M. Cristea (cpt.), Bratima, Lupșan (56 Cristea), Andrea, Munteanu.
Antrenor: Dan Mănăilă.

FC Hunedoara 3 (2)
Dragotă – Dosan, Cuciula, Ambruș, B. Roiu, Găceanu (33 Zdrîncu) – J. Vajda (cpt), Pepenar, R. Cristian (70 Vișan), Făgărășanu (74 Lintaru) – D. Suciu (64 I. Radu).
Antrenor: Marius Opric.

Au marcat: Apetrei (81)/R. Cristian (18), Suciu (24), Ambruș (59).
Arbitru: Ovidiu Oprea. Asistenți: Emil Mateescu și Bianca Florea (toti din Ploiești).

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Traian Manu / Drâmbar (Glasul Hunedoarei)

Marius ANGHEL 09 Oct. 2012, 12:12 Stiri
Pe aceeași temă