EXCLUSIV: Leo Strizu a preluat pe Metaloglobus!

Mihai Andries 25 Mar. 2013, 15:32 Stiri
EXCLUSIV: Leo Strizu a preluat** pe Metaloglobus!

După o lungă căutare, bucureștenii de la Metaloglobus au găsit soluția pentru banca tehnică rămasă liberă după plecarea lui Adrian Matei la ACS Berceni. Astfel, alesul oficialilor ultimei echipe de pe podiumul seriei a II-a din al treilea eșalon este Leo Strizu, cel care nu a mai antrenat din 2011, atunci când a plecat de la Steaua II. Lista candidaților a fost una destul de mare, înainte de a fi ales Strizu fiind vehiculate numele lui Virgil Nițoi, Ionuț Voicu și Dumitru Uzunea.

El va fi prezentat în mod oficial în această după-amiază, urmând a debuta în campionat în weekend, atunci când Metaloglobus va juca primul meci pe 2013. Deși s-au jucat deja trei etape din retur, bucureștenii au stat pe bară până acum pentru că adversarele lor s-au retras în iarnă. CSM Focșani (etapa a XIV-a) și Rapid II (etapa a  XVI-a) au spus pas competiției și le-au oferit celor de la Metaloglobus victoria la masa verde, bucureștenii având liber în runda a XV-a.

Strizu va debuta vineri cu un meci relativ ușor, adversară fiindu-i echipa a doua a Sportului, într-un meci care se va disputa la Clinceni, pe al doilea teren.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 25 Mar. 2013, 15:32 Stiri
Pe aceeași temă