E oficial: Dinamo II s-a mutat la Cernica!

Mihai Andries 06 Mar. 2014, 13:40 Stiri
E oficial:** Dinamo II s-a mutat la Cernica!

Ceea ce Liga2.ro a anunțat cu ceva vreme în urmă s-a adeverit. Satelitul lui Dinamo își va juca meciurile oficiale de pe teren propriu la Cernica. Astfel, siteul oficial al CCA a anunțat că meciul cu ACS Viitorul Municipal Craiova se va disputa pe terenul echipei ilfovene Progresul Cernica.

Din cauza litigiului dintre Clubul Sportiv Dinamo și secția de fotbal, echipa secundă a „câinilor” nu își va mai disputa meciurile din acest retur în „Groapă”, chiria fiind considerată prea mare de către cei din conducere. În aceste condiții, „satelitul” va juca la Cernica, iar antrenamentele vor avea loc la baza „Ion Țiriac”, acolo unde se pregătesc și evoluează și multe dintre grupele de la Centrul de Copii și Juniori.

Asanovic, trimis la satelit

Considerat vinovat de Flavius Stoican pentru golul marcat de Keșeru în derbyul cu Steaua, fiul fostului mare fotbalist Alioșa Asanovic a fost trimis la echipa a doua. Acesta va avea o concurență puternică pentru postul de titular în cuplul folosit de Mugurel Cornățeanu în prima rundă din 2014: Adrian Popa II – Horia Crișan.

Vă reamintim că în meciul cu CS Balotești, Dinamo II a remizat, scor 2-2, golurile bucureștenilor fiind marcate de Velici și Lică. Dinamo II a abordat meciul în formula Samoilă – Mușea, H. Crișan, Ad. Popa II (54 V. Lică), S. Bucur (68 Vartanian) – Cioinac, Krausz – R. Radu (80 A. Stănici), D. Buia, Velici – M. Petre (46 Tudorache)

Chiriță junior la Dinamo

La antrenamentul de astăzi al „câinilor”, ședință de pregătire care a avut loc în comuna 1 Decembrie, a participat și Alexandru Chiriță (17 ani). Fiul lui Daniel Chiriță evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, dar poate fi folosit și vârf. Fost coleg cu Adrian Mutu la Ajaccio, Chiriță junior s-a pregătit la începutul anului cu Petrolul, a mers în cantonament cu ploieștenii, însă nu a fost păstrat. Fotbalistul a semnat cu Dinamo, echipă care l-a dorit încă din momentul în care acesta s-a întors de la Ajaccio, interes de care ProSport a scris la sfârșitul lui 2013. Cel mai probabil el va juca pentru început la Dinamo II.

Articol scris de Cătălin MUREȘANU și Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 06 Mar. 2014, 13:40 Stiri
Pe aceeași temă