Duș rece la intrarea în vacanță! Șoimii Lipova a pierdut meciul cu Centrul Național de Pregătire Timișoara, în deschiderea ultimei etape a turului

Marius ANGHEL 29 Nov. 2017, 16:03 Stiri
Duș rece la intrarea în vacanță!** Șoimii Lipova a pierdut meciul cu Centrul Național de Pregătire Timișoara, în deschiderea ultimei etape a turului

„Șoimii” din Lipova au acceptat să devanseze ultimul meci oficial al anului pentru ca „puștii” tricolori de pe Bega să intre mai repede în vacanță, fără să realizeze că, de fapt, ei erau deja în vacanță și au „prestat” în consecință. Astfel explică antrenorul Flavius Sabău înfrângerea neașteptată în fața Centrului Național de Pregătire Timișoara în ultima etapă turului Ligii a 3-a, Seria a 4-a, desfășurat astăzi, de la ora 13:00.

Relaxarea vizitatorilor s-a văzut încă de la faza golului de 1-0. Era minutul 16, când Bujor a preluat o minge la Denis Casian și acesta a deschis simplu tabela. Lipovanii au avut șansa egalării, dar Kevin Trabalka l-a luat în trei rânduri la țintă pe portarul advers, iar Vasinc a ratat un penalty dictat pentru un henț în careu al unui jucător advers. Totuși, chiar înainte de intrarea la cabine, Calvin Aly Tolmbaye (45) a restabilit egalitate, printr-un șut cu șpițul din careu, după o lovitură de colț executată de Copil.

Scorul de 1-1 nu a rezistat prea mult în repriza secundă, căci Marius Șimăndan (59) l-a executat pe Iliescu sub bară, după o centrare venită de pe dreapta: 2-1. Ziua proastă a lipovanilor s-a concretizat pe tabelă și golul trei al puștilor de 17 ani, reușit de nou intratul Vlad Chera (79), cu un șut la colțul din lateral dreapta. Trei minute mai târziu, același Calvin a oferit iluzia unei reveniri cu reușita sa numărul doi, din gura porții, după un corner bătut de S. Popa.

S-a terminat 3-2, iar lipovanii ratează șansa de a o egala la puncte pe Ghiroda și riscă să fie întrecută pe locul 10 de Hermannstadt II.

„Așa se întâmplă când te prezinți la un meci oficial și tu, practic, ești deja în vacanță. În primul rând, atitudinea a fost de vacanță și de aici și rezultatul final. Am ratat din nou foarte mult, dar la acest capitol putem spune că suntem în vacanță de la începutul campionatului. Vom trage linia după acest tur și vedem ce vom face pentru a nu mai păți ceea ce am pățit azi și, poate, și în alte partide”, a declarat, pentru Sport Arad, Flavius Sabău, antrenorul lipovanilor.

Șoimii Lipova: Bujor (Iliescu 46′) – Turai (Kocsis 46′), Calvin, Vasiu, Lupșe (Stoin 80′) – Deta, S. Popa, Jichici, Copil – Vasinc, Trabalka (Tomuț 64′)

Centrul Național de Pregătire Timișoara: Dobre – Kovari, Țieranu, Coroiu, Stoianovici – Jurj, Casian, Peter (Chera 50′), Trip – Șimăndan (R. Popa 90+1′), Pițigoi (Burghele 56′)

În urma acestui rezultat și înainte desfășurării celorlalte meciuri ale ultimei etapă a turului, Șoimii Lipova se află pe locul 10, cu 15 puncte, iar Centrul Național de Pregătire Timișoara e pe locul 14, penultimul, cu 10 puncte.

Programul etapei a 15-a, Seria 4:

miercuri, 29 noiembrie, ora 13:00
Centrul Național de Pregătire Timișoara – Șoimii Lipova     3-2
Denis Casian (16), Marius Șimăndan (59), Vlad Chera (79) / Calvin Aly Tolmbaye (45, 82)

vineri, 1 decembrie, ora 14:00
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – CS U Craiova 2   
CSM Lugoj – Millenium Giarmata    
AFC Hermannstadt 2 – CNS Cetate Deva   
Național Sebiș – Internațional Bălești   
ACS Ghiroda
stă.    

sâmbătă, 2 decembrie, ora 14:00
CSM Școlar Reșita – ACSO Filiași    
Gloria Lunca Teuz Cermei – ACS Șirineasa    

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 29 Nov. 2017, 16:03 Stiri
Pe aceeași temă