Domnișoara State față în față cu reacțiunea fanilor

17 Jul. 2012, 15:23 Stiri
Domnișoara State** față în față cu reacțiunea fanilor

Noul finanțator al FC Hunedoara, Alina Maria State (foto) și caravana sa fotbalistică formată din staff-ul administrativ, tehnic și jucătorii care în ultimii 3 ani și-au desfășurat activitatea la CFR Simeria s-au instalat vineri pe stadionul „Michael Klein”.

Însoțită de oficialitățile locale domnișoara State a făcut cunoștință cu fotbaliștii care sezonul trecut au evoluat pentru FC Hunedoara chiar în vestiarul acestora. Mai apoi a ieșit pe teren unde a dat nas în nas cu o parte dintre suporterii hunedoreni din Peluza Nord Hunedoara. Pe mulți dintre ei îi știa din conversațiile pe care le-au purtat pe site-ul corvinul1921.ro.

Gazde morocănoase

Ultrașii hunedoreni nu și-au întâmpinat oaspetele cu pâine și cu sare ci cu reproșuri, doleanțe și-o promisiune: „Noi nu vom susține acest proiect, nu vom încuraja o echipă care nu ne reprezintă”.

Fanii i-au reproșat noului finanțator că i-a ignorat pe jucătorii și antrenorii hunedoreni și s-au arătat deranjați de faptul că în sezonul viitor FC Hunedoara va fi pregătită de Marius Opric antrenor care în viziunea lor „are o carte de vizită foarte modestă”. Ultrașii hunedoreni nu au putut trece nici peste numirea lui Dorin Nicșa în funcția de director de competiții al FC Hunedoara. „Tot respectul pentru fostul jucător Dorin Nicșa însă ca și oficial a încercat mereu să facă rău Hunedoarei. Omul acesta nu ne reprezintă”, au spus suporterii nu înainte de a atenționa: „Hunedoara nu e Simeria, nici Orăștie. Publicul hunedorean e fin cunoscător al fenomenului fotbalistic și pretențios”.

Vizibil încurcată de situație apărută Alina State s-a apărat spunând că jucătorii pe care i-a găsit la Hunedoara „au salarii mari” iar legat de staff-ul tehnic: „Marius Opric își alege colaboratorii cu care vrea să lucreze”.

FC Hunedoara – CS Ineu 0-0

Sâmbătă, FC Hunedoara a susținut un meci test cu CS Ineu (Liga a IV-a Arad), încheiat nedecis, scor 0-0. Pe parcursul jocului antrenorul Marius Opric a rulat nu mai puțin de 45 de jucători!, dintre care la final a oprit în lot 26. Pe lângă fotbaliștii aduși de la CFR Simeria au mai fost opriți portarul Ilie Anton, Cuciula, Robert, Cristian, Janos Vajda, Bogdan Roiu, Ovidiu Trășcan și juniorii Răzvan Muntean, Benea și Tiric.

În perioada următoare FC Hunedoara va mai susține 4 jocuri amicale cu Europa Alba Iulia și FC Cisnădie.

Articol scris de Sami Tamaș

17 Jul. 2012, 15:23 Stiri
Pe aceeași temă