Doi greci vor să investească în Dinamo II, însă inițiativa lor nu e pe placul lui Negoiță

Marius ANGHEL 24 Jun. 2014, 15:33 Stiri
Doi greci vor să investească în Dinamo II,** însă inițiativa lor nu e pe placul lui Negoiță

Ionuț Negoiță a anunțat în mai multe rânduri că dorește să cedeze clubul Dinamo sau ar accepta să renunțe la o parte din acțiunile sale în cazul în care ar exista doritori să investească în „Ștefan cel Mare”. Cum doritorii nu s-au înghesuit, tânărul finanțator al „câinilor” a băgat clubul în insolvență, iar această mutare a însemnat automat excluderea echipei din cupele europene.

Săptămâna trecută, Ionuț Negoiță, finanțatorul clubuluI Dinamo, a fost contactat de doi greci care s-au arătat interesați de o investiție la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare. Aceștia au venit chiar și la sediul clubului și au discutat cu cei din conducere, însă la întâlnire șefii au avut parte de o surpriză din partea oamenilor de afaceri. „Pe noi nu ne interesează tot clubul. Vrem să investim la Dinamo 2. Acoperim toate chletuielile formației secunde, iar investiția o amortizăm printr-o cotă din eventualele transferuri”, a sunat propunerea grecilor care nu a fost pe placul conducătorilor, iar pentru moment, negocierile au fost sistate.

La Dinamo 2 sunt restanțe salariale, iar echipa joacă în comunele din jurul Bucureștiului

Formația secundă a „câinilor”, echipă care a produs în trecut nume importante, va juca și sezonul viitor în liga a treia. După ce vara trecută „satelitul” a fost foarte aproape de a se desființa (acest lucru a fost evitat în ultimul moment la presiunea fanilor), Ionuț Negoiță a cerut ca echipa să promoveze în liga secundă, fratele primarului de la Sectorul 3 fiind prezent la mai multe meciuri de pe teren propriu ale formației. Din păcate pentru ei, tinerii dinamoviști au ratat prezența în play-off-ul pentru accederea în eșalonul secund și au terminat sezonul pe locul 7.

Situația la echipă nu este foarte plăcută, în ciuda salariilor de câteva sute de euro, jucătorii au restanțe financiare de câteva luni și echipa se confruntă cu lipsa infrastructurii. În returul sezonului trecut, jocurile de teren propriu s-au disputat  în comuna 1 Decembrie și la Cernica,  în timp ce antrenamentele au avut loc la Baza Granitul sau, uneori, în „Ștefan cel Mare”. Acum, șefii dinamoviști caută antrenor pentru „satelit”. Claudiu Niculescu a refuzat, iar Constantin Anghelache se gândește să-l investească în această funcție pe Adrian Matei.

Radu Ștefan, Ropotan, Pulhac, Dragoș Grigore, Rotariu sunt doar câteva dintre numele care înainte de ajunge la prima echipă a clubului din „Ștefan cel Mare” au trecut pe la Dinamo 2

Articol scris de Cătălin MUREȘANU

Marius ANGHEL 24 Jun. 2014, 15:33 Stiri
Pe aceeași temă