Derby pe puncte între echipele argeșene

Mihai Andries 18 Sep. 2014, 18:12 Stiri
Derby pe puncte** între echipele argeșene

După egalul din etapa trecută, din deplasarea de la Inter Clinceni, fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești vor să obțină prima victorie din acest tur de campionat. Cea mai bună ocazie de a bifa un prim succes este derbyul de mîine, de la ora 17, de pe propriul teren, cu CSS Dinicu Golescu Cîmpulung.

Jocul dintre piteșteni și musceleni a­re o importanță deosebită pentru eco­no­mia clasamentului, avînd în vedere situația celor două combatante. SCM Pi­tești a adunat în trei etape doar un singur punct, în timp ce CSS Dinicu Go­lescu a strîns patru puncte. Antrenorul alb-violeților nu concepe decît victoria în această întîlnire, pentru a părăsi sub­solul clasamentului.

„Ne așteaptă un meci dificil, deoarece întîlnim o echipă cu un moral bun. Au reușit să cîștige acasă și să obțină un egal în deplasare la Bradu. Sper să fructificăm avantajul propriului te­ren. Ne dorim foarte mult prima vic­to­rie din acest tur de campionat. Sper să trecem repede peste șocul de la Clin­ceni, cînd am fost egalați în ultimele mi­nute. Trebuie să facem cît mai puține greșeli, spre a avea șanse de reușită. Nu avem probleme medicale de lot și nici suspendați. Singura problemă pe care o avem este Marius Ion, fotbalist care se pregătea cu noi. Din cîte se pa­re, accidentarea pe care o avea a re­cidivat. Este posibil să se opereze. Vom vedea ce va fi după ce va face un RMN. Cîmpulungul este o echipă interesantă, care are un antrenor cu multă ex­pe­ri­en­ță. Îl știu încă din Liga I, cînd antrena cu Florin Marin. A închegat un lot destul de bun și a început să aibă rezultate. Cîm­pulungul este o echipă periculoasă, ca­re are jucători dispuși la efort. Trebuie să fim foarte atenți și să cîștigăm acest joc, fiindcă avem nevoie de puncte. O victorie ar însemna un moral bun pentru e­chipă în vederea meciurilor urmă­toa­re. Sînt sigur că vom regla lucrurile, iar peste cîteva etape, echipa va arăta foar­te bine”, a declarat Adrian Dulcea, îna­intea jocului de mîine, cu CSS Di­ni­cu Golescu.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 18 Sep. 2014, 18:12 Stiri
Pe aceeași temă