Deplasare infernală pentru Dacia Unirea în Cupa României. Brăilenii joacă pe terenul unei echipe care a bătut tot acasă din mai 2015

Marius ANGHEL 27 Sep. 2016, 14:31 Stiri

Dacia Unirea Brăila va juca împotriva unui adversar din campionatul Ligii 3 în primul său meci din această ediție a Cupei României. Gruparea brăileană pregătită de Alin Pânzaru va întâlni în turul IV pe Știința Miroslava, o echipă care este neînvinsă pe teren propriu tocmai de pe data de 23 mai 2015 (2-1 cu Sepsi), adică din urmă cu două sezoane. Mai mult, adversara Daciei Unirea și-a câștigat, de la ultima înfrângere, toate jocurile de acasă, 15 la număr, iar până acum două meciuri nu încasase niciun gol.

Alin Pânzaru conștientizează că întâlnește un adversar dificil în turul IV al Cupei. „Este știut faptul că există întotdeauna o rivalitate între eșaloane, iar Știința Miroslava este o formație care acum doi ani s-a luptat la promovare cu Bucovina Pojorâta, iar în campionatul trecut s-a clasat pe podium. Nu va fi cu siguranță un meci ușor pentru noi. Dar mai avem până atunci, acum trebuie să ne concentrăm pentru partida de campionat de la Academica Clinceni”, a declarat, pentru obiectivbr.ro, antrenorul Alin Pânzaru.

Meciul dintre Știința Miroslava și Dacia Unirea Brăila este programat să se desfășoare miercuri, 5 octombrie, de la ora 14:30, la Miroslava.

În tururile precedente ale Cupei, Știința Miroslava a trecut cu 4-1 de Șomuzul Preuțești (SV) și cu 2-0 de CSM Roman (NT).

Marius ANGHEL 27 Sep. 2016, 14:31 Stiri
Pe aceeași temă