Debut cu victorie pentru CS Oșorhei!

Marius ANGHEL 31 Aug. 2013, 17:15 Stiri
Debut cu victorie** pentru CS Oșorhei!

CS Oșorhei a debutat cu victorie în noua ediție a campionatului Ligii a III-a. Vineri după-amiaza, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea, echipa antrenată de Cosmin Bodea a învins cu scorul de 2-1 (1-1) formația ACF Metalurgistul Cugir, o echipă nou-promovată, dar care s-a întărit considerabil în inter-sezon.

Partida a debutat într-o notă de echilibru, însă gazdele au început să pună stăpânire pe joc și, după ce în minutul 19 Gego a ratat o mare ocazie singur cu portarul din 8 metri, în minutul 23 s-a deschis scorul. Atunci Paul Achim, intrat în careu, a fost faultat de M. Radu, iar arbitrul, Ovidiu Mazilu din Satu Mare, a acordat penalty. Acesta a fost transformat fără probleme de căpitanul gazdelor, Lucian Todea.

După primirea golului, oaspeții au ieșit ceva mai mult la joc și în minutul 32 au beneficiat de o lovitură liberă foarte periculoasă, de la 20 de metri, perpendicular pe poartă. A executat Itu, la semiînălțime, la colțul lung, dar Sergiu Ghilea a reușit să respingă în corner.

Cu două minute înainte de finalul primei reprize jucătorii de la Cugir au reușit totuși să înscrie, prin Ad. Cîrstean, care l-a învins pe portarul Ghilea cu un șut pe jos de la 12 metri.

După pauză, elevii lui Cosmin Bodea au revenit deciși să tranșeze partida, lucru pe care l-au și reușit destul de repede. În minutul 47 au trecut din nou în avantaj pe tabela de marcaj, după ce Andor de pe stânga a centrat periculos în fața porții, iar vrând să respingă fundașul stânga al oaspeților, Lupșan, a trimis mingea în propria poartă.

Pe final de joc la CS Oșorhei a intrat și atacantul Radu, un fotbalist transferat recent, dar care și-a arătat calitățile de jucător periculos în fața porții. Ultimele minute ale partidei au fost echilibrate, cei din Cugir încercând să egaleze, dar gazdele s-au apărat foarte bine.

„A fost un prim meci, cu o echipă nou-promovată. A fost un meci aparent ușor, dar știam că echipa din Cugir s-a întărit, nu mai e formația care a fost anul trecut. Felicit toți jucătorii pentru victorie. Am început mai greu, dar am avut unele probleme la lotul de jucători, unii fiind aduși la echipă mai târziu”, a declarat antrenorul echipei CS Oșorhei, Cosmin Bodea.

Din acest sezon, la CS Oșorhei antrenor secund este Cristian Lupuț, care îl înlocuiește pe Viorel Domocoș, cel care s-a despărțit pe cale amiabilă de gruparea bihoreană, dorind, se pare, să preia o nouă echipă în calitate de principal.

Antrenorul oaspeților, Marius Opric, a stat pe toată durata partidei în tribună, el fiind suspendat pentru acest joc.

CS Oșorhei – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-1)
Marcatori: Todea 23 (11 m), Lupșan 47 (autogol) – Cîrstean 43
C. galbene: – Grozav, Gh. Șuteu

CS Oșorhei: S. Ghilea, Bogman, Pintea, Lupuț, Arsene – P. Achim, Magda (86 Morar), Todea (60 Poiana), Cr. Andor (80 Ember) – Contor, Gego (64 Radu). Antrenor: Cosmin Bodea.

Metalurg. Cugir: Lăncrăjan – Oniga (77 Oniche), Buta, M. Radu, Lupșan – Taban, D. Grozav, Negură (61 Gh. Șuteu), Goronea – Itu, Cîrstean. Antrenor: Marius Opric (suspendat).

Arbitri: Ovidiu Mazilu (Satu Mare) – Neluț Costea (Satu Mare), Galser Janos (Poiana Codrului).
Observatori: Mircea Ciglenean (Cluj) și Dan Costin (Zalău).

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 31 Aug. 2013, 17:15 Stiri
Pe aceeași temă