Daniel Supuran, convocat la naționala U19

Mihai Andries 03 Oct. 2014, 15:20 Stiri
Daniel Supuran,** convocat la naționala U19

Jucătorul de la FC Zalău se află în cantonament cu selecționata antrenată de Doru Isac, care se pregătește pentru debutul în preliminariile Campionatului European. Chiar dacă activează doar în Liga a III-a, gruparea de sub Meseș are jucători de perspectivă, care au atras și atenția unor selecționeri de la loturile naționale de juniori.

Astfel, zălăuanul Daniel Supuran a fost convocat la naționala U19 de către selecționerul  Doru Isac, pentru un stagiu de pregătire ce are loc la Tărlungeni, început de ieri și care se termină sâmbătă. În perioada 8-13 octombrie, tinerii tricolori urmează să participe în preliminariile Campionatului European din 2015, care vor avea loc în Tbilisi (Georgia), acolo unde se vor înfrunta patru naționale: Georgia, România, Cipru și Muntenegru.

Astfel, selecționerul a dorit să facă o ultimă verificare cu „tricolorii”, dar să și completeze lotul cu câțiva jucători, printre care ar putea fi și Daniel Supuran, iar decizia va fi luată, când va fi finalizat lotul pentru meciurile din Georgia.

„Trebuie să trag tare în aceste zile și să demonstrez că merit să îmbrac tricoul Naționalei. Eu am mai fost la o acțiune în luna august și, probabil, antrenorii au fost mulțumiți de pșrestația mea. Aici e altă mentalitate și trebuie să muncești foarte mult atât la antrenamente, cât și la jocuri”, a declarat Daniel Supuran, cel care va absenta la meciul de azi cu CSM Sighetu Marmației.

Sursa: Sportul Sălăjean

Mihai Andries 03 Oct. 2014, 15:20 Stiri
Pe aceeași temă