Dan Tulpan: „Cei de la Federație să fie corecți”

Mihai Andries 28 May. 2013, 11:42 Stiri
Dan Tulpan:**

Clubul din Crîng așteaptă cu sufletul la gură decizia Federației Române de Fotbal privind acel memoriu depus săptămâna trecută în care solicită sancționarea Viitorul Axintele pentru că nu a avut înscrise în competiție trei grupe de juniori (C,D și E) așa cum prevede regulamentul. Cazul se va judeca mâine iar echipa ialomițeană riscă o penalizare de 9 puncte.

Dacă se va întâmpla asta, Gloria Buzău se va afla la egalitate cu Viitorul Axintele însă va promova în eșalonul secund grație golului în plus, marcat în meciurile directe.

De altfel, președintele grupării buzoiene, Dan Tulpan se arată destul de optimist și a punctat faptul că lucrurile sunt foarte clare, iar rezoluția nu are cum să fie alta decât cea prevăzută de regulament.

,,Degeaba încearcă cei de la Axintele să facă nu știu ce, deoarece am verificat și noi. Cum să măsluiești rapoarte de arbitraj? Este fals și uz de fals din câte știu eu.(…) Dacă aude Nașu’ (n.r.Mircea Sandu) că vor să facă șmecherii îi rade! Acum în agitația și stresul lor vor comite greșeală după greșeală. Dar noi ce așteptăm? Chiar dacă din punct de vedere sportiv nu meritam să jucăm în liga secundă fiindcă ne-au luat ăștia fața, eu am o premoniție că acel gol marcat la Axintele va fi de aur și o să vedeți! Habar nu aveam eu că se va întâmpla așa ceva. Să ne ajute Dumnezeu, iar cei de la Federație să fie corecți și să aplice regulamentul”, a declarat președintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan.

Articol scris de Adi SOARE

Mihai Andries 28 May. 2013, 11:42 Stiri
Pe aceeași temă