Dan Nițu: „Vom avea un buget de 400.000 de euro”

15 May. 2012, 12:27 Stiri
Dan Nițu:** „Vom avea un buget de 400.000 de euro

Una dintre contracandidatele vâlcenilor în cursa pentru câștigarea seriei a fost FC Caracal, însă oficialii Damilei au jubilat la eșecul de pe teren propriu cu Minerul Mătăsari și egalurile obținute în deplasare. Situația Minerului Motru a fost confuză, iar surse susțin că minerii nu au drept de promovare în acest sezon. Cu un avans de șase puncte față de ocupanta locului secund, reprezentanții Damilei își fac planuri pentru Liga a II-a.
Patronul echipei din Măciuca, Dan Nițu, a vorbit despre succesul echipei sale, care se află la a doua promovare consecutivă, după ce în vara anului trecut a câștigat barajul disputat la Craiova, învingând Recolta Stoicănești.

„Suntem foarte bine organizați, știm ce vrem. Am avut un obiectiv, avem antrenor, jucători care fac diferența. Este foarte important să știi ce vrei, iar noi vrem în Liga a II-a. Antrenorul Erik Lincar nu a făcut foarte multe schimbări, dar a știut ce trebuie să facă cu niște jucători foarte tineri, media de vârstă este de 23 de ani. Este destul de greu să-i mobilizezi pe copii, care sunt la început de carieră și a trebuit să-i țină în priză, să scoată din ei ce este mai bun. Lincar a venit la noi pentru Liga a II-a, suntem cu un picior în Liga a II-a. Știm ce presupune Liga a II-a, avem sponsori lângă noi. Vom avem un buget de 350.000 – 400.000 de euro. Măciuca să fie tare în Liga a II-a!”, a spus Nițu.

Oficialii echipei caracalene s-au plâns în repetate rânduri că jocurile în seria a IV-a sunt făcute pentru Damila Măciuca.

„Damila a luat o opțiune serioasă. Ei sunt cei mai periculoși. Sunt dezamăgit de delegările care se fac, în special de observatorii pe care noi îi avem în deplasări. Atât la meciul de la Prometeu, cât și la Mediaș am avut același observator din Vâlcea. Fiul acestui observator lucrează la Damila. Suntem dezamăgiți de acest lucru”,
a spus Gigi Ilie în urmă cu ceva timp.

Sursa: Gazeta Nouă

15 May. 2012, 12:27 Stiri
Pe aceeași temă