Damila pregătește fiesta! Lincar vrea să termine returul fără înfrângere

16 May. 2012, 15:05 Stiri
Damila pregătește fiesta!** Lincar vrea să termine returul fără înfrângere

Damila Măciuca s-a impus marți, pe sinteticul de la Târgu Jiu, 1-0 cu Pandurii II și trupa lui Erik Lincar se pregătește de promovare. Golul lui Jianu din minutul 81, direct din lovitură liberă lovitură liberă a pus capăt luptei pentru promovare în Seria C4.

Cum Minerul Motru s-a împiedicat la Rovinari, Damila s-a desprins la opt puncte avans cu trei etape înaintea finalului Seriei C4 și nu mai are nicio emoție în privința celei de a doua promovare consecutivă.

Neînvinși în retur, de când pe banca tehnică a venit Erik Lincar, vâlcenii se pregătesc de sărbătoare sâmbătă, când, de la ora 18,00, vor juca la Măciuca cu CS Vișina Nouă. În cazul unei victorii, alb-verzii vor fi și matematic în Liga a II-a.

Antrenorul măciucanilor, Erik Lincar este în fața celei de-a doua promovări din cariera de antrenor, după cea reușită cu Mangalia. „Este meritul jucătorilor, dar și al patronului, toată lumea are banii la zi, ceea ce poate nu se întâmplă nici la cluburi de tradiție. Poate și eu am fost privit cu neîncredere când am venit, pentru antrenorii care vin din alte părți, vorbesc doar rezultatele. Am avut și o conjunctură favorabilă, seria a fost echilibrată, nu a fost cineva să se desprindă. A contat enorm faptul că am început bine returul, cu patru victorii consecutive, care ne-au înscris în lupta pentru promovare. Apoi, deși am avut un recul, cu 3 egaluri consecutive, ne-am menținut pe primul loc, după care am reușit să ne distanțăm. Nu ne-am gândit încă la sărbătoare, vreau ca Damila să termine returul neînvinsă” a afirmat Lincar.

Articol scris de Adi Georgescu

16 May. 2012, 15:05 Stiri
Pe aceeași temă