Cu obiectivul aproape compromis, FC Hunedoara acuză: „Am senzația că am fost „lucrați” în permanență”

Marius ANGHEL 21 May. 2013, 15:55 Stiri
Cu obiectivul aproape compromis, FC Hunedoara acuză:**

Parcursul oscilant al celor de la FC Hunedoara în returul campionatului Ligii a III-a de fotbal, seria 5, a ridicat, pentru microbiști, multe semne de întrebare.

După ce, în tur, FC Hunedoara părea să nu aibe probleme cu promovarea în eșalonul fotbalistic secund din România, având un avans de 10 puncte față de principala contracandidată, Olimpia Satu Mare, situația echipei de pe Cerna, în partea a doua a casmpionatului, s-a complicat.

Întoarcere în timp

Echipa patronată de Alina State a reușit „performanța” de a agonisi numai 17 puncte în retur, față de 32 cât a făcut în prima parte a competiției. Motivațiile acestui parcurs „subțire” sunt multiple, dar microbistul rămâne cu o singură impresie, aceea că nu s-a vrut promovarea. E inadmisibil ca un arbirtu să „te facă” pe propriul teren, cum a fost cazul din meciul cu Unirea Dej, „făptașul” fiind fluierașul Claudiu Ștefănuți, din Năsăud, despre care se poate spune că a influențat, și în mod grav, rezultatul întâlnirii de pe „Michael Klein”. Mai mult, în sânul echipei există bănuiala că lucrurile petrecute în partea a doua a competiției nu au fost tocmai curate.

„Am senzația că am fost „lucrați” în permanență. Și în meciul cu cei de la Dej ne-am dat sufletul pe teren, chiar dacă am avut mulți absenți, din varii motive, dar nu s-a putut mai mult. Am fost, efectiv, împiedicați să câștigăm, ca și în alte dăți. Asta este trista realitatea, din păcate, pe care o întâlnim în fotbalul românesc. În loc să avanseze, fotbalul din țara noastră regresează. Mi s-a părut, după meciul cu Unirea Dej, dar și după altele din acest retur de campionat, că ne-am întors cu vreo 12 ani în urmă, pe la începuturile carierei mele, și, sincer, nu credeam că mai apuc să trăiesc aceste timpuri pe gazon. E păcat de munca noastră”, a declarat Constantin Vișan, unul din „veteranii” trupei de pe Cerna, care a fost, în meciul de vineri, cu Unirea Dej, căpitanul de echipă al celor de la FC Hunedoara.

Sursa: Ziarul Hunedoreanului

Marius ANGHEL 21 May. 2013, 15:55 Stiri
Pe aceeași temă