Cu gândul la revanșă!

Marius ANGHEL 30 Oct. 2013, 14:27 Stiri
Cu gândul la revanșă!

Căpitanul Hunedoarei, Janos Vajda „pariază” X, 2 la derbi-ul Seriei a IV-a FC Caransebeș – FC Hunedoara de peste două săptămâni.

În ultima etapă a turului, vineri 1 noiembrie, FC Hunedoara va evolua în deplasare la AFCM Reșița însă căpitanul „negru-albaștrilor”, Janos Vajda (foto),  este cu gândul la jocul cu liderul Seriei a IV-a FC Caransebeș din prima etapă a returului. Hunedoara are de luat revanșa.

„Neaparat trebuie să ne luăm punctele înapoi sau măcar să facem un egal pentru că mai apoi în play-off vom vedea ce va fi”, a spus Vajda în platoul emisiunii „Cea mai bună dimineață” de la Hunedoara TV. În prima etapă a campionatului, FC Hunedoara – FC Caransebeș a fost 0-1!

Altfel, liderul din vestiarul Hunedoarei a tratat și absenteismul spectatorilor la meciurile de pe teren propriu și a respins ideea ca intrarea pe stadionul „Michael Klein”să se facă contra cost. „În medie avem câte 150 de spectatori pe meci. Nu înțeleg de ce nu vine lumea la stadion deși intarea este liberă. Dacă s-ar rupe bilete cred că arena ar rămâne goală. Oricum puținilor spectatori care vin în tribună și ne înjură îi invit să asiste și la un antrenament să vadă că nu este chiar așa de ușor să fii fotbalist”, a mai spus Vajda.

FC Hunedoara este pe locul 2, cu 21 de puncte, în Seria a IV-a a Ligii a III-a la 3 puncte în urma ocupantei locului 1, FC Caransebeș.

FC Hunedoara, o lună în deplasare

Campionatul Ligii a III-a nu se va întrerupe odată cu disputarea meciurilor din etapa a XI-a, ultima a turului, ci va continua cu alte 5 jocuri din retur până pe 6 decembrie. În această perioadă FC Hunedoara va juca patru meciuri în deplasare (cu AFCM Reșița – 1 noiembrie, FC Caransebeș – 8 noiembrie, Vulturii Lugoj – 22 noiembrie și Știința Turceni) și doar un singur joc acasă abia peste o lună, pe 29 noiembrie cu Jiul Rovinari în runda a XV-a.

Articol și foto de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 30 Oct. 2013, 14:27 Stiri
Pe aceeași temă