CSM Câmpina, „arbitrul” seriei a VI-a

Marian Dima, Mihai Andries 28 Feb. 2014, 08:30 Stiri
CSM Câmpina,

Pentru echipa nou venită în acest eșalon, vacanța de iarnă a adus un bilanț bun, CSM-ul având aproape asigurată o poziție în play-off, dar și plecarea antrenorului care a reușit să ducă echipa în această postură – Valentin Sinescu.

Acesta a preluat SCM Pitești, fiind înlocuit cu Daniel Chiriță, iar sub comanda acestuia din urmă, transformarea echipei a fost evidentă, cel puțin ca stil de joc. S-a „abandonat” defensiva exagerată a lui Sinescu, „autobază” care a adus totuși puncte suficiente și foarte utile, încercându-se o abordare mai „estetică” a meciurilor, CSM-ul având rezultate bune în amicale unde a pierdut doar ultima repetiție, la Tărlungeni.

S-au reușit câteva achiziții bune, Nini Popescu completând foarte bine capitolul „jucători under 21″, Damaschin și Răvoiu fiind, de asemenea, jucători „utili” în noua distribuție gândită de Chiriță, echipa câmpineană anunțându-se principalul „arbitru” al seriei!

Asta pentru că, în condițiile în care FC Zagon – surpriza turului, s-a destrămat, iar echipa care va ocupa locul 6 nu poate reprezenta un mare pericol, CSM-ul va fi trupa care va „face cărțile” în lupta pentru promovare, fiind de așteptat ca prahovenii să încurce anumite echipe dintre cele trei pretendente la eșalonul secund.

Lotul echipei:
Panaite, A. Bica, E. Preda – portari
Cl. Dumitrescu, Răvoiu, V. Sandu, M. Tudor, Nincă, S. Ciobanu – fundași
Puchea, N. Popescu, Ilioiu, Băcioiu, Dobrinoiu, Burloiu, Teleoacă, S. Dumitrescu, Bencea – mijlocași
Ad. Ilie, D. Nae, Damaschin, G. Costin – atacanți
Antrenori: Daniel Chiriță (principa), Dragoș Mihalache (director tehnic), Robert Stoica (secund), Marius Pălăceanu (portari).

Articol scris de Marian DIMA

Marian Dima, Mihai Andries 28 Feb. 2014, 08:30 Stiri
Pe aceeași temă