CS Afumați s-a împiedicat la Axintele

08 Nov. 2011, 13:16 Stiri
CS Afumați** s-a împiedicat la Axintele

Pe superba arenă ialomițeană de la Axintele a venit cu gânduri mari CS Afumați, formație care trăgea speranțe la un succes și trecerea în fotoliul de lider în detrimentul Unirii Slobozia. Dar de la gânduri la fapte e diferență mare. Secondanta Unirii nu a fost în apele sale în acest joc, disputat într-o frumoasă sâmbătă de început de noiembrie, iar amenințările la poarta lui Sava au fost foarte puține pentru pretențiile unei formații care aspiră la liga secundă.

În minutul 67 am putut consemna singura fază mai periculoasă: la o incursiune pe dreapta a lui Alexandru Ștefan, acesta centrează, R. Dumitrescu reia plasat cu capul, dar Sava respinge miraculos. Oaspeții au căutat cu disperare victoria, dar jocul confuz din linia mediană și zidul din fața porții lui Sava a făcut ca la final să asistăm la un scor alb.

După aspectul jocului rezultatul este echitabil, în prima repriză gazdele reclamând un henț în suprafața de pedeapsă, la o minge șutată din apropiere de Daniel Florea. Și apropo de arbitraj, „centralul” a ieșit în evidență prin desele fragmentări ale jocului și prin cele zece cartonașe galbene acordate, unele, cu ușurință.

Cu acest rezultat de egalitate Afumați vine la un punct de Unirea, iar Axintele mai urcă un loc în clasament, după un început dezastruos de sezon: în primele cinci etape Axintele nu obținuse niciun punct, iar în dreptul golurilor marcate era cifra zero!

Viitorul Axintele: Sava – Wincentovici, Ionel (cpt.), Simion, Ionica – Fl. Paun, D. Florea (80 Al. Stefan), Bogorodita, P. Ungureanu (87 Toader) – Moses (66 Pascale), Gheorghiu (82 Cana)
Antrenor: Ion Nica

CS Afumați: Mihalcea – Vincene, C. Constantin, G. Mogos, G. Popescu (cpt.) – D. Gabor, Alin Zaharia, Bernard, I. Pintilie (51 R. Dumitrescu) – Al. Stefan, Robicek
Antrenor: Vasile Neagu

Stadion: Comunal (Axintele). Spectatori: 300. Arbitru: Sorin Antonie; Asistenți: Andrei Deleanu și Mihai Ungureanu (toți din București)

Articol scris de Ștefan DUMITRU

08 Nov. 2011, 13:16 Stiri
Pe aceeași temă