Coroian și Negrean au plecat de la Gloria: „Nicio perspectivă. Desființarea ar fi o grea lovitură”

Mihai Andries 25 Sep. 2014, 12:37 Stiri
Coroian și Negrean au plecat de la Gloria:**

Antrenorul principal Cristian Coroian și secundul Sandu Negrean și-au reziliat contractele cu FC Gloria Progresul Bistrița Coroian a declarat că nu se întrevede nicio perspectivă pentru echipă și că speră ca măcar în ceasul al 26-lea autoritățile locale să se trezească. Joi s-ar putea decide soarta echipei.

„Am ajuns la o înțelegere cu președintele clubului, Cristian Stanciu, pentru rezilierea contractelor. Eu, Sandu Negrean și ceilalți doi membri ai staffului. Am întrerupt colaborarea deoarece nu se întrevede nicio perspectivă pentru echipă, nu ai cum să construiești ceva în aceste condiții. Nu sunt condiții nici măcar de competiție, darămite pentru altceva. Nu are rost să ne mai amăgim, să ne antrenăm și să apară momente neplăcute și rezultate cum a fost ultimul, cel din meciul cu Sighetu Marmației. E pierdere de vreme”, a declarat Cristian Coroian pentru Timp Online.

Coroian speră ca „măcar în ceasul al 26-lea” autoritățile locale să sprijine financiar clubul: „Păcat, s-a vrut realizarea unui proiect de perspectivă. Sper ca măcar în ceasul al 26-lea factorii de decizie locali să se trezească, cei care pot să ajute să o facă. Ar fi trist ca Gloria să se desființeze, să nu mai existe. Nu știu dacă bistrițenii s-au săturat de fotbal după ce echipa a stat atâția ani în Liga I și acum a ajuns în Liga a III-a, dar cred că ar fi o lovitură grea pentru fotbalul bistrițean desființarea acestei echipe”.

După patru etape, FC Gloria Progresul Bistrița ocupă locul 11 din 14 în Seria 5 a Ligii a III-a, iar în runda a 5-a are programat meci în deplasare cu Industria Galda – sâmbătă 27 septembrie, ora 17.00.

Cuplul de antrenori Cristian Coroian – Sandu Negrean a fost instalat pe banca tehnică a Gloriei în iulie 2013.

Din stafful tehnic vechi a mai rămas doar Valer Săsărman care să se ocupe de pregătirea echipei, în cazul în care jucătorii vor decide să vină la antrenamente, prezența la partida de sâmbătă fiind pusă sub semnul întrebării. Președintele FC Gloria Progresul, Cristian Stanciu, speră ca membrii Consiliului Director să se reunească joi în cadrul unei ședințe în care să se decidă soarta echipei: continuă în Liga a III-a sau va fi retrasă din campionat.

Sursa: Timp Online

Mihai Andries 25 Sep. 2014, 12:37 Stiri
Pe aceeași temă