Conpet – în grup spre Câmpina?!

03 Sep. 2012, 16:43 Stiri
Conpet** - în grup spre Câmpina?!

Ieri, conducerea echipei de fotbal Conpet a tratat transferul unui grup important de jucători la colega de serie, Unirea Câmpina! Este vorba despre jucătorii Catană, Oae, Savu, Stanca, Dobrinoiu, Maria, Fatai, Stăncescu, Ruptureanu și Ivan care urmează să ajungă sub comanda lui Florin Stăncioiu!

„Vom ajunge la un lot de 24-25 de jucători, deci va trebui să renunț la câțiva dintre cei vechi. Vrem să facem o echipă puternică de la anul!” – anunță Florin Stăncioiu, care astăzi îi așteaptă pe cei 10 jucători de la Strejnic, la primul antrenament.

În schimb, la Conpet, apele par a fi învolburate, alți doi jucători, Bica și Badea fiind anunțați că sunt „Liberi de contract”. Cum s-a ajuns la această situație și ce va urma (există chiar varianta desființări echipei de fotbal) vom vedea zilele următoare.

Catană a ratat debutul!

Jucătorul trimis de Petrolul la Conpet, Răzvan Catană, nu a participat la primul meci al echipei din Strejnic, în noul sezon! Fundașul dreapta urma să fie titular, în meciul de la Făgăraș și ieșise deja la încălzire, când centralul ilfovean Claudiou Tomoioagă a observat lipsa vizei medicale, pe carnetul de joc! Astfel, Catană nu a avut drept de joc, gafa organizatorică fiind una „grea”, la acest nivel. Totuși, chiar și fără Catană, jucătorii lui Nicu Lazăr au reușit să se impună, scor 2-1.

Articol scris de Marian DIMA

03 Sep. 2012, 16:43 Stiri
Pe aceeași temă