Conducerea echipei din Crâng a stabilit prima pentru promovare!

Marius ANGHEL 03 Apr. 2013, 12:30 Stiri
Conducerea echipei din Crâng** a stabilit prima pentru promovare!

Partida din deplasare cu liderul clasamentului, Viitorul Axintele, este pentru mulți dintre jucătorii Gloriei Buzău cea mai importantă din cariera lor. Evident, din moment ce o victorie, singura variantă luată în calcul de formația buzoiană, ar echivala cu promovarea acesteia în Liga a II-a.

Pe lângă faptul că ar putea rămâne în istoria clubului, dacă se poate spune așa, un alt motiv pentru care elevii lui Marian Roșu sunt hotărâți să facă meciul vieții, vineri pe terenul ialomițenilor, îl constituie și recompensa financiară. Astfel, în cazul unei promovări, jucătorii Gloriei Buzău au promisă o primă specială de 6.000 RON, după cum a precizat președintele clubului Dan Tulpan.

,,Baieții trebuie, în primul rând, să joace și să câștige pentru a putea îndeplini obiectivul. Și bugetul de care va beneficia echipa (n.r. 25 miliarde lei vechi) este unul mobilizator și le-am arătat negru pe alb că beneficiază de bani, iar ei trebuie să muncească să-i ia. Dacă vor reuși să promoveze vor încasa câte 60 milioane de lei vechi, fiecare în funcție de cât a jucat.”, a declarat conducătorul grupării din Crâng, Dan Tulpan.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 03 Apr. 2013, 12:30 Stiri
Pe aceeași temă