Conducătorii noii echipe a Aradului au început demersurile pentru trecerea la numele „UTA”

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 17:53 Stiri
Conducătorii noii echipe a Aradului** au început demersurile pentru trecerea la numele

Odată trecut cu bine primul examen important de pe noul drum, promovarea în Liga a III-a, diriguitorii clubului UTA Bătrâna Doamnă (cum se numește gruparea alb-roșie, încă, în acte) acționează pe toate planurile pentru a finaliza proiectul redării UTA Aradului, cu tot ce presupune acest lucru.

„Am început demersuri la Federația Română de Fotbal, la Registrul Asociațiilor de la Tribunal, și la Minsterul Tineretului și Sportului să trecem de la numele de „UTA Bătrâna Doamnă” la „Fotbal Club UTA Arad”. Pe scurt, „UTA”. Acțiunea noastră are la bază dreptul de folosință al numelui UTA, a siglei și culorilor, cesionate de Suporter Club UTA către noi”, transmite conducerea clubului arădean.

Suporter Club UTA deține componentele ce asigură denumirea „UTA” începând din anul 2008. Sesizând că aspectul a fost neglijat de toți conducătorii trecuți prin fruntea clubului până atunci, Nicolae Bara, finanțator al team-ului arădean în perioada 2006-2008, a înregistrat marca la OSIM și a decis să o ofere organizației fanilor. SCU a îmbrățișat noul proiect al UTA-ei definitiv în iarna acestui an și a cesionat oficial dreptul de folosință al brandului, cu tot ce include.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 17:53 Stiri
Pe aceeași temă