Claudiu Drăgan este noul ofițer de presă al clubului UTA Bătrâna Doamnă

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 17:04 Stiri
Claudiu Drăgan** este noul ofițer de presă al clubului UTA Bătrâna Doamnă

Fostul atacant al echipelor Dinamo și FC Național Claudiu Drăgan este începând de luni noul ofițer de presă al grupării din liga a treia UTA Bătrâna Doamnă.

„Președintele Meszar mi-a propus și m-am gândit că este o idee bună. Noi suntem la început și creștem împreună cu acest proiect. Este foarte important că suntem doar arădeni la club. Ne lovim de niște lucruri pe care nu le-am mai întâlnit până acum, dar o să le rezolvăm noi”, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Claudiu Drăgan.

Claudiu Drăgan, în vârstă de 35 de ani, a evoluat pentru formațiile Rapid, UTA, Dinamo, FC Argeș, Universitatea Craiova, Jiul Petroșani, FC Național, FC Maramureș și Bekescsaba SE, iar în ultimii doi ani a jucat în liga a treia ungară, la Gyulai Termal, de unde s-a retras din activitate în acest an.

UTA Bătrâna Doamnă, nou-promovată în Liga a III-a, ocupă locul 4 în Seria a IV-a după desfășurarea a patru etape. Echipa antrenată de Roland Nagy are șapte puncte acumulate până acum după două victorii și un egal. În prima etapă, UTA BD a stat.

Articol scris de Andrei Mazurchievici (Mediafax)

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 17:04 Stiri
Pe aceeași temă