Căpitanul cere întăriri!

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 13:58 Stiri
Căpitanul cere întăriri!

FC Hunedoara a stat în runda a XII-a – pentru a doua oară în actualul campionat deoarece Minerul Mătăsari s-a retras – moment propice pentru reflecții.

Căpitanul lui FC Hunedoara, Janos Vajda (foto), crede că echipa are nevoie de întăriri pentru a-și îndeplini obiectivul și a indicat și zona vulnerabilă. „Am avea nevoie de încă doi-trei jucători la centrul terenului. Cel puțin un mijlocaș central care să acopere golul lăsat de plecarea lui Vișan (mijlocașul Constantin Vișan s-a retras n.r.), a spus liderul din vestiarul Hunedoarei, Janos Vajda în platoul emisiunii „Cea mai bună dimineață” de la Hunedoara TV.

În schimb, Vajda apreciază că FC Hunedoara este bine acoperită în ofensivă. „Avem destui jucători care pot evolua în atac. Lintaru, Suciu și Pepenar sunt jucători ofensivi cu experiență și execuții care pot face diferența”, crede Vajda.

În tur FC Hunedoara a avut al șaselea atac din Seria a IV-a – la egalitate cu Jiul Rovinari – cu 15 goluri.

Liderul se detașează

În etapa a XII-a liderul Seriei a IV-a, FC Caransebeș a scăpat cu fața curată din deplasarea de la Giarmata, cu Millenium și s-a distanțat la 4 puncte de ocupanta locului 2 FC Hunedoara care a stat. „Lanterna roșie” FC Avrig a fost învinsă, pe teren propriu de Jiul Rovinari deși a deschis scorul încă din primul minut. Sibienii rămân cu zero puncte și după disputarea celei de-a doua etape a returului. Știința Turceni s-a impus la limită în fața Muncitorului Reșița după ce în minutul 55 avea avantaj de 4 goluri.

Articol scris de Sami TAMAȘ

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 13:58 Stiri
Pe aceeași temă