Bucovina Rădăuți ia în calcul neprezentarea la meciul de vineri: „Situația este foarte gravă”

Marius ANGHEL 02 Apr. 2015, 16:13 Stiri
Bucovina Rădăuți ia în calcul neprezentarea la meciul de vineri:**

Starea de incertitudine de la Primăria Rădăuți se răsfrânge, iată, și asupra echipei locale de fotbal, care activează în cel de-al treilea eșalon valoric din țara noastră. În condițiile în care Consiliul Local a fost recent dizolvat, iar vistieria clubului este goală, există posibilitatea ca formația Bucovina, care a rămas practic fără niciun sprijin financiar, să nu se prezinte la meciul de campionat de vineri, de pe teren propriu, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

„Situația este foarte gravă, băieții s-au antrenat săptămâna aceasta, însă este greu să-i motivez în continuare, în condițiile în care trăim de pe o zi pe alta. La cum se prezintă lucrurile în acest moment, ne aflăm în imposibilitatea de organiza partida de campionat de vineri. Ar trebui asigurată plata arbitrilor, a observatorului de joc, a oamenilor de ordine, a asistenței medicale, ori noi nu dispunem de suma necesară. Sperăm să găsim în ultimul moment un ajutor ca să ne prezentăm la joc și să nu pătăm imaginea orașului, însă pare din ce în ce mai greu să se întâmple acest lucru”, a declarat antrenorul principal al grupării rădăuțene, Iulian Ionesi.

Regulamentul Federației Române de Fotbal prevede că o echipă va fi automat exclusă din campionat dacă adună două neprezentări. După disputarea a 17 etape, Bucovina Rădăuți ocupă locul 9 în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 02 Apr. 2015, 16:13 Stiri
Pe aceeași temă