Bratu a preluat satelitul celor de la Dinamo. Debutează în Cupă la Buzău

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 02:33 Stiri
Bratu a preluat satelitul celor de la Dinamo.** Debutează în Cupă la Buzău

Florin Bratu a acceptat propunerea conducerii FC Dinamo de a prelua funcția de antrenor principal al echipei a II-a a clubului, fostul director al departamentului de scouting declarându-se încântat de oportunitatea ivită, informează site-ul oficial al grupării „alb-roșii”.

„Sunt foarte bucuros, este o mare provocare pentru mine și le mulțumesc celor care mi-au oferit această șansă. Este o nouă etapă în cariera mea și sper din toată inima să depășesc, ca antrenor, performanțele obținute în tricoul alb-roșu. Îmi doresc, împreună cu Bogdan Popa și Gheorghe Nițu, să realizăm lucruri importante pentru toată suflarea dinamovistă. Cel mai important obiectiv este promovarea jucătorilor tineri, cu reale perspective de a face pasul la prima echipă. Dinamo II trebuie să fie o echipă cu mentalitate pentru performanță, iar selecția va fi continuă pentru cei mai buni juniori din cadrul clubului”, a declarat Bratu, care l-a înlocuit în funcție pe Bogdan Popa.

Tehnicianul dinamovist va debuta oficial pe banca echipei secunde a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare la partida din deplasare cu CS Viitorul Buzău, din faza a III-a a Cupei României Timișoreana, programată miercuri, 13 august, la ora 17.30, pe stadionul „Cornel Negoescu” din Buzău.
 

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 02:33 Stiri
Pe aceeași temă