Bona: „Sper ca din retur să arătăm și mai bine”

23 Nov. 2011, 07:00 Stiri
Bona:

Finalul de tur programează ultimul meci al Coronei Brașov în deplasare, la Cluj, acolo unde se vor duela cu Sănătatea din localitate. O victorie în acest meci îi va păstra pe brașoveni pe primul loc al clasamentului din seria a VI-a a Ligii a III-a și implicit le va asigura titlul de campioni de toamnă. Gândurile antrenorului principal Daniel Bona (foto, centru) se îndreaptă atât la acest meci, cât și la ce va urma după finalul turului.

„După meciul cu Sănătatea Cluj vom face o analiză a ceea ce a fost în tur și sper ca din retur să arătăm și mai bine. Noi trebuie să ținem cont de un lucru. Mulți jucători i-am adus la echipă, după perioada de pregătire, chiar în ultima săptămână sau în timpul campionatului. În ultima situație s-a aflat Vlad Munteanu” s-a confesat tehnicianul Coronei. „Sper ca iarna să ne găsească pe primul loc și cu tot lotul făcut pentru retur, la finalul căruia să promovăm în al doilea eșalon” a mai adăugat acesta.

Vă reamintim că în acest moment Corona ocupă prima poziție în clasament cu 30 de puncte, urmată de Olimpia Satu Mare cu 28 și Avântul Reghin cu 27. Dacă brașovenii, așa cum am spus și mai devreme, se deplasează la Sănătatea, în schimb viceliderul va juca în derbyul etapei cu Seso, la Câmpia Turzii. În schimb, Avântul Reghin va primi vizita celor de la Unirea Ungheni, toate partidele începând de la ora 14.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

23 Nov. 2011, 07:00 Stiri
Pe aceeași temă