Balint: „Cei de la Zagon au fost extrem de motivați pe parcursul întregului joc, de parcă ar fi jucat o finală”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2012, 12:04 Stiri
Balint:**

Antrenorul formației Unirea Tărlungeni așteaptă cu mare interes partida de vinerea viitoare, când la Zagon va poposi Fortuna Brazi. Balint s-a așteptat la un joc dificil în Covasna și așa a și fost, Unirea pierzând primele puncte în acest campionat.

„Ne-am așteptat la un joc dificil. Cunoșteam potențialul echipei din Zagon, o formație arțăgoasă, capabilă să ne încurce, mai ales pe terenul lor mic și îngust. Nu am reușit un joc consistent, au apărut destul de multe greșeli pe care trebuie să le analizăm și să le remediem într-un timp cât mai scurt. Trebuie să felicit întreaga echipă de la FC Zagon. Au avut o atitudine admirabilă, au fost extrem de motivați pe parcursul întregului joc, de parcă ar fi jucat o finală și sper din tot sufletul să joace și săptămâna viitoare cu aceeași înverșunare.

Din păcate, pentru etapa viitoare nu îl avem la dispoziție pe Vlăsceanu, eliminat dintr-un exces de zel al brigăzii de arbitri, care, din păcate, a vrut să iasă parcă un pic mai mult în evidență decât era necesar.

Una peste alta sunt mulțumit de atitudinea băieților mei care au luptat până în ultima secundă a partidei. Am câștigat un punct care ne duce pe primul loc. Ne mai rămân trei meciuri în acest tur de campionat și vom încerca să scoatem maximum din fiecare”, a declarat Balint pentru liga2.ro.

Articol și foto de Marius Gherman

Marius ANGHEL 27 Oct. 2012, 12:04 Stiri
Pe aceeași temă