Balint: „Braziul rămâne favorită la promovare”

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 23:08 Stiri
Balint:**

La finalul partidei câștigate de Unirea Tărlungeni în fața Fortunei Brazi, scor 1-0, antrenorul brașovenilor, Gyuszi Balint, vizibil emoționat, și-a găsit cu greu cuvintele pentru a caracteriza performanța realizată de elevii săi.

„Am întâlnit o echipă foarte bună, care beneficiază de condiții de Liga 1 și de un lot extrem de valoros. A fost un joc echilibrat, cu momente bune de ambele părți. Soarta partidei a fost decisă de o acțiune a unui jucător intrat pe parcurs, și asta mă bucură enorm, deoarece dovedește că lucrez cu un lot echilibrat atât valoric cât și numeric. Sunt fericit că băieții au crezut în șansa lor până la capăt. Rezultatul final este cel just. Am obținut o victorie importantă, însă valoarea ei reală o vom afla abia după ce vom reuși să fructificăm cele două meciuri în minus pe care le avem față de cei din Brazi. Fortuna rămâne principala favorită la promovare. Noi avem un program dificil, mai ales că ni s-au șters cele trei puncte obținute cu Cisnădie. Trebuie să muncim și să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate, fiindcă încă n-am realizat nimic”, a declarat Gyuszi Balint pentru Liga2.ro.

„Numărul spectatorilor la meciurile noastre este în creștere și asta arată că suntem pe drumul cel bun”, a mai adăugat Balint.

Cu această victorie, Unirea i-a egalat pe prahoveni în clasamentul Seriei a VI-a, ambele au 15 puncte, însă sunt pe locul doi din cauza golaverajului mai slab. Formația brașoveană are însă un mare avantaj, are două meciuri în minus față de adversara din această etapă.

Articol scris de Marius Gherman

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 23:08 Stiri
Pe aceeași temă