Baciu a redebutat la Făget după ce renunțase la „bătrâni”!

01 May. 2012, 12:10 Stiri
Baciu a redebutat la Făget** după ce renunțase la
Antrenorul Marius Baciu, care va împlini 37 de ani pe 1 mai, a intrat din nou pe teren. A făcut-o pentru Flacăra Făget în deplasarea de la Gloria Arad (scor 0-0), într-un moment dificil pentru timișenii ajunși pe loc retrogradabil. În această săptămână nou promovata a renunțat la cinci jucători din cauza rezultatelor neconcludente.

A fost legitimat cu Boroncoi încă de când a venit. Cum Furdean și Ghindaru sunt accidentați, s-a decis să intre. A jucat până în minutul 60, stă mai rău la capitolul fizic dar recuperează prin experiență, știința jocului, și a fost un plus pentru tineri, i-a ajutat din teren. Rezultatul din păcate nu a fost cel așteptat la Arad. Portarul nostru nu a avut nicio emoție. Speroni a ratat trei ocazii, consider că am avut și un penalty. Atitudinea a fost însă pozitivă, se vede o îmbunătățire și am avut o echipă foarte tânără pe teren cu excepția lui Baciu”, ne-a spus Marian Trăiculescu, președintele făgețenilor. Flacăra a încheiata alb partida de pe arena Motorul din Arad și în ciuda impresiei bune lăsate se află în continuare în zona periculoasă, la două puncte de salvare.

„Nici nu știu de când nu am mai jucat un meci oficial, cred că de cinci-șase ani, de la promovarea cu Gaz Metan în Divizia A. Eu oricum mă antrenez, nu pot să rămân departe de fotbal, mi-e foarte dor să joc”, a declarat Baciu.

Cinci nume out, doi juniori „in”!

Rezultatele neconvingătoare din retur i-au determinat pe făgețeni să se despartă de nu mai puțin de cinci jucători în cursul săptămânii. Astfel, Boghian, Ad. Ilie, Demian, Rațiu și Voicu nu mai fac parte din lotul Făgetului. În locul lor au fost promovați doi juniori. Ganea, un mijlocaș dreapta de 15 ani și Sălășan, un fundaș de 16 ani, ambii din propria pepinieră.

„Am zis că dacă tot nu au fost rezultate, să dăm șanse tinerilor”, conchide Trăiculescu. Acesta e convins că Flacăra va fi peste linie la final. „Sper în continuare să ne salvăm. Sper să batem Hunedoara etapa viitoare, să ajutăm și Recașul, să ne ajutăm pe noi în primul rând, m-aș bucura ca Recașul să promoveze în B”, a adăugat președintele făgețenilor. Flacăra ocupă deocamdată locul 15 cu 22 de puncte în C5.

Flacăra Făget la Arad: Rădulescu – R. Briciu, Pistol, Tuculea, C. Toma – Tau, Cr. Gălan, Baciu, Abiodun – Speroni, Zetoun. Au mai jucat: Drăgan, Mihuța și Covaci.

Sursa: BanatSport

01 May. 2012, 12:10 Stiri
Pe aceeași temă