Avertisment pentru Sebiș și UTA. Petre Narcis s-a decis: vrea promovarea cu Mama Mia

Mihai Andries 18 Dec. 2014, 18:37 Stiri
Avertisment pentru Sebiș și UTA.** Petre Narcis s-a decis: vrea promovarea cu Mama Mia

Antrenorul viceliderului din C4 a anunțat că echipa sa e gata să lupte pentru primul loc în returul stagiunii. Mama Mia Becicherecu Mic, echipa aflată între Național Sebiș și UTA la jumătatea întrecerii, a avut o ultimă întâlnire pe 2014, la banchetul de sfârșit de an, iar Petre Narcis a subliniat că e partea a doua îi va regăsi pe ai săi montați.

„Pot să afirm fără teamă că la ora actuală am cea mai bună echipă din serie, jucătorii sunt de caracter și dornici de afirmare. Am demonstrat că putem bate orice echipă, tocmai din acest motiv așteptăm sponsori ca să ne ajute financiar. Echipa se reunește pe 12 ianuarie, iar obiectivul nostru este îndrăzneț! Promovarea!”, transmite fostul atacant, citat de sporttim.ro.

„Sunt mulțumit de comportarea jucătorilor și de locul ocupat la sfârșitul turului, iar dacă eram puțin mai atenți puteam avea 8 puncte avans, dar așa este în fotbal, cel care domină și ratează, termină pe locul doi. Regret că am pierdut puncte în finalul meciurilor, chiar pot să menționez că am avut trei goluri pefect valabile anulate de arbitri, chiar la meciurile încheiate la egalitate. Ce să mai vorbim că nu am primit 4 penalty-uri clare, văzute din cer!”, a adăugat Petre, conform sursei citate.

Foto: Sport Arad

Mihai Andries 18 Dec. 2014, 18:37 Stiri
Pe aceeași temă