Au preferat un grătar și un pahar de vin în loc să meargă la meci. Glume de prost gust și o explicație de fotbal de izlaz a antrenorului de la Tractorul Cetate pentru neprezentarea la Alexandria

Marius ANGHEL 09 Nov. 2019, 14:53 Stiri

Tractorul Cetate nu s-a prezentat la meciul pe care, vineri, ar fi trebuit să-l susțină în deplasare la CSM Alexandria, în etapa a 12-a a Ligii a 3-a, Seria 3, și îl va pierde la „masa verde”, scor 0-3, iar repetarea unei astfel de istrăvi va fi sancționată de FRF cu excluderea din campionat. Motivul neprezentării este unul incredibil, de nivel de fotbal pe izlaz, nu semi-profesionist, așa cum se dorește a fi competiția Ligii 3.

Cu banii cu care ar fi făcut deplasarea, jucătorii au făcut un grătar pentru a sărbători ziua căpitanului

Formația doljeană din comuna Cetate, nou-promovată în Liga 3, a anunțat FRF că nu va face această deplasare la Alexandria pentru că nu are bani. Liga2.ro a încercat să ia legătura cu oficialii echipei Tractorul pentru a avea o poziție a clubului, însă aceștia nu au răspuns apelurilor telefonice.

Pe surse, jucătorii nu au mai dorit să meargă din banii proprii, în condițiile în care nu au încasat nici salarii, nici prime și nici măcar bani de transport. A fost un semnal de alarmă tras de jucători către conducerea clubului, în special către primărie.

Motivul neprezentării a fost discutat, mai în glumă, mai în serios, și la comentariile unei postări mai vechi pe care clubul a avut-o pe pagina de Faceebok. La întrebarea profesorului Adi Nedelcea că „de ce nu facem deplasarea”, acestuia i s-a răspuns că nu sunt bani de motorină, dar și că jucătorii nu au chiloți sau șosete. În cele din urmă, în discuție a intervenit și antrenorul Tractorului, Dorian Vasilică, „Dorian Shuker” pe Facebook, care a făcut lumină: „Echipa a hotărât, fiind ziua căpitanului nostru Doman Răzvan, să nu mai facem deplasarea la Alexandria… preferând să sărbătorim cu un grătar și un pahar de vin…”

Jucătorul Răzvan Doman, fratele mult mai cunoscutului Cătălin Doman, a aniversat pe 4 noiembrie 27 de ani. „Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere!”, a scris și Doman jr. după răspunsul antrenorului „Shuker”.

Liga2.ProSport.ro a prezentat pe larg problemele financiare de la clubul doljean, iar unii dintre jucători au declarat chiar că au fost contactați de terți pentru a se preda într-un meci de campionat, cel de la Unirea Bascov.

Ultima deplasare în tur o au la Pucioasa

Rămâne de văzut dacă la unica deplasare rămasă din tur, cea de la Pucioasa, va fi rezolvată problema transportului, altfel formația de la Dunăre va acumula a doua neprezentare și va termina prematur parcursul la nivelul Ligii a 3-a, la prima sa prezență în acest eșalon. Retragerea din campionat înainte de finalul turului ar însemna anularea rezultatelor înregistrate în acest sezon de Tractorul Cetate, iar clasamentul Seriei a 3-a va avea de suferit.

După 12 etape desfășurate în Liga 3, Tractorul Cetate este pe locul 14 în clasamentul Seria a 3-a, cu 10 puncte, iar în etapa a 13-a ar trebui să joace pe teren propriu cu SR Municipal Brașov (locul 11).

Rezultatele, marcatorii și clasamentul după desfășurarea etapei a 12-a a Ligii 3, Seria 3, le poți vedea aici.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 09 Nov. 2019, 14:53 Stiri
Pe aceeași temă