Antrenor nou la Vișina!

Mihai Andries 17 Oct. 2012, 23:51 Stiri
Antrenor nou la Vișina!

Sportul Vișina Nouă are un alt antrenor principal. După parcursul neconvingător din prima parte a sezonului, Marcel Ploae a preluat banca formației oltene. Fostul tehnician, Marius Radu, va continua ca jucător la gruparea din sudul județului. Cele șase puncte acumulate în prima jumătate a turului de campionat au fost considerate prea puține de conducerea clubului din Vișina Nouă.

Oficialii celor de la Sportul au luat decizia de a renunța la serviciile lui Marius Radu, pentru a aduce un alt antrenor. Marcel Ploae a fost instalat la cârma formației oltene săptămâna trecută și își va face debutul oficial sâmbătă, în partida de pe teren propriu cu Inter Clinceni.

Directorul sportiv Adrian Rafailă speră ca odată cu venirea noului „principal” echipa să obțină rezultatele dorite. Marcel Ploae preia formația din Vișina Nouă de pe poziția a noua în clasamentul seriei a treia a Ligii a III-a. În decursul carierei sale, acesta a pregătit echipe ca Dunărea Giurgiu, Minerul Motru, Petrolul Țicleni, Victoria Brănești, Victoria Adunații Copăceni, Minerul Mătăsari sau Gloria Buzău.

Sursa: OltTV

Mihai Andries 17 Oct. 2012, 23:51 Stiri
Pe aceeași temă